УКР РУС
» » Співпрацював із Медведчуком і Шарієм: Чорновол знайшла компромат на "слугу", який погрожує ув'язнити Федину
Всі новини

Співпрацював із Медведчуком і Шарієм: Чорновол знайшла компромат на "слугу", який погрожує ув'язнити Федину

Прокуратура має переслідувати не Софію Федину, а "слугу" Олександра Качуру. Таке бачення висловила на своєму блозі депутатка Тетяна Чорновол.

"Поцікавилася адвокатом Зеленського – депутатом "Слуги народу" Качурою Олександром Анатолійовичем, який погрожує кинути за грати депутата "ЄС" Софію Федину. Це за його заявою на-сто-відсотків-свій Рябошапка почав кримінальне переслідування. Відразу знайшла фотодоказ, що він – "медведчуківське" г… Його фото із символікою "Українського вибору" було на сайті медведчуківської організації. Зараз фото видалили, але воно залишилось в скрінах у Твіттері. Під фото написано, що Олександр Качур – лідер Солом’янської організації "Український вибір", – написала Чорновол.


.chornovol.info


.chornovol.info

Докази вона пропонує шукати в базі реєстрації підприємств. За знайденою Чорновол інформацією, Качура в певний час був керівником "Українського вибору". Перед ним був сам Медведчук, після нього – також Медведчук.


.chornovol.info

А тепер зауважте, коли він був замість Медведчука. Під час Майдану! І це не реванш? Антимайданівець садить Майданівку", – обурюється нардепка.


.chornovol.info

Якщо дивитися на бізнес-зв’язки Олександра Качури в реєстрах підприємств, то легко простежити, що саме він займався юридичним супроводом "походу" Анатолія Шарія на вибори у Верховну Раду, каже Черновол.

"Пам’ятаєте, раптово виявилося, що партія Шарія (щойно створений проєкт Портнова для потреб Зеленського) вже три роки як формально існує. Цим займався особисто Олександр Качура. Отже, це зелене медведчуківське г… – ще й батько партії Шарія", – робить висновок Чорновол.


.chornovol.info

Вона зазначила, що Качура – це "звичайний злодюжка, який в часи війни займався мінімізацією сплати податків у державний бюджет". І звернула увагу, що Качура – бенефеціар інформаційної агенції "Українська позиція".

"А це посилання ухвали суду, https://opendatabot.ua/court/81060295-ad0bc7c9bcd30fa07a40b419f048bca6. Це підприємство – фігурант кримінальної справи з відмивання коштів – "незаконного переведення безготівкових грошових коштів у готівку". До речі, ухвали 2018 – початку 2019 року. В цей час Качура активно фінансує виборчу кампанію Зеленського. Зараз ці кримінальні справи закриті. Так що, На-сто-відсотків-свій Рябошапка взагалі-то не Федину повинен переслідувати, а Качуру", – підсумовує Черновол.

Нагадаємо, нардеп від "Слуги народу" Олекандр Качура повідомив, що правоохоронці порушили кримінальну справу проти народної депутатки від "ЄС" Софії Федини та волонтерки Марусі Звіробій (Олена Самбул) після їхнього скандального відеозвернення до президента України Володимира Зеленського.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну