УКР РУС
Всі новини

Таємне кохання – ТОП-5 фактів про зйомки серіалу

Таємне кохання – ТОП-5 фактів про зйомки серіалу

Серіал "Таємне кохання", який протягом двох тижнів своїм сюжетом тримав у напруженні телеглядачів, підходить до свого завершення. Злети, падіння, любов, ненависть та помста, неочікувані повороти подій – в цьому серіалі достатньо драматичних моментів.

Утім мало кому відомо про те, як проходили зйомки серіалу, яким так захопилися глядачі. Тому пропонуємо вашій увазі ТОП-5 цікавих фактів про "Таємне кохання":

"Таємне кохання" – це адаптація корейського серіалу, але історія героїні відображає наші реалії й архетипічні ситуації. За словами продюсера, корейський формат передбачає якусь загальну ідею і виходить обставина, але все інше довелося переробляти під наші реалії.

Зйомки 16 серій нової картини охопили відразу три сезони: стартувавши навесні, робота на майданчику закінчилася в середині осені. Одну з найскладніших сцен – ту саму автомобільну аварію, яка поверне історію "Таємного кохання" в зовсім іншу сторону, стане переломним моментом і каталізатором всіх подальших подій – знімали в один з червневих вечорів на Троєщині в Києві. Розбризкування крові, яке передувало сцені – окрема історія. Людина зі знімальної команди зі страхітливою пляшкою, наповненою бурою рідиною і мокрою червоною ваткою в руках, з серйозним виглядом монотонно і старанно розбризкувала, а потім і розмазувала кров по траві і камінню.

Знімальному періоду передував довгий кастинг. Але якщо артистів на ролі Люби і Юри вдалося знайти вчасно, то актора, який втілить негативного персонажа Кирила, затвердили, вже коли зйомки стартували.

У картині також знялися популярні українські актори з солідним послужним списком – Микола Боклан, Олег Примогенов, Наталія Васько, Анатолій Ященко, Ірина Мельник, Катерина Кістень, Вікторія Корсун.

Одну з ролей зіграла співачка Аліну Гросу. Її поява у фільмі – не випадковість. Аліна закінчила Інститут кінематографії, у неї серйозна акторська школа і непоганий послужний список ролей. Персонаж Аліни Гросу (вона грає наречену Кирила) – дуже непростий. Кирило – це її фатальне кохання, від якої вона не може відмовитися. На цю роль перепробували багатьох актрис. Аліна тричі проходила проби і в результаті її затвердили. За словами продюсера, проби були дуже переконливі і глибоко драматичні.

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну