УКР РУС
Всі новини

Канал «Україна» покаже прем’єру детективу «Хто ти?»

Канал «Україна» покаже прем’єру детективу «Хто ти?»

У понеділок, 19 листопада, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться довгоочікувана прем'єра – 16-серійний пристрасний детектив режисера Анатолія Матешка «Хто ти?». Це історія про психотерапевта Інгу Штефан, яка після низки загадкових смертей своїх пацієнтів і нареченого переходить працювати в кримінальний профайлинг.

Головна героїня розпочинає співпрацю із відділом розслідування особливо тяжких злочинів. Начальник відділу – майор Олег Міщенко – оперативник «від Бога» з чудовою інтуїцією і залізною хваткою. Разом з Інгою вони проходять шлях від антипатії і конфліктів до партнерства, дружби і симпатії.

Виявляється, за Інгою багато років стежить маніяк. Допомагаючи правоохоронним органам виводити злочинців на чисту воду, героїня намагається поставити себе на місце вбивці і знайти відповіді на питання: «Хто ти? Що тобою рухає?». Такі ж питання Інга ставить і своєму переслідувачу.

Головну роль у серіалі виконала популярна українська акторка Катерина Кузнєцова. За словами артистки, у її героїні дуже сильна мотивація – Інга хоче бути корисною своїй країні.

«Моя героїня закінчила курси підготовки до служби у ФБР, і там, в Америці, у неї відкривалися просто неймовірні можливості. Та вона бажає повернутися додому, – розповідає Катерина Кузнєцова. – Знаєте, є ж маса прикладів, коли люди живуть закордоном, але вони там все одно іноземці. Так, до них ставляться добре, є друзі, з'являються кохані, та все ж перебуваючи там, ти відчуваєш, що все-таки знаходишся на чужій території. Мені здається, що в моєї героїні дуже цікава якраз ця внутрішня мотивація: вона хоче довести, що може бути корисною своїй країні».

Також головні ролі в серіалі виконали Антон Батирєв, Ярослав Гуревич, Ігор Пазич, Мирослав Павличенко, Анастасія Матешко, Олег Примогенов і Ренат Сеттаров.

Над новим детективом каналу «Україна» працював відомий режисер Анатолій Матешко.

«У нашому серіалі глядачі побачать багато молодих українських акторів. Вони розкриваються на майданчику, і для мене, як для режисера, це щастя. Я бачу нові цікаві характери і дуже потужний матеріал, – розповідає Анатолій Матешко. – Взагалі я переконаний, що артистам потрібно давати можливість імпровізувати – тоді вони пропонують нові ідеї і прекрасно вживаються у свої ролі. Для мене це дуже важливо».

Нагадаємо, сценарій серіалу «Хто ти?» – це дебютна робота автора Наталії Орлянської. На глядачів чекають 8 заплутаних детективних історій (1 історія – 2 серії), які будуть тримати в напрузі до самої кінцівки.

Зйомки фільму проходили в Києві та Київській області у 2018 році. Виробництвом 16-серійного детективу займались «Українська продакшн студія» та телеканал «Україна». Продюсери – Євген Лященко, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Заря. Оператор-постановник – Артем Васильєв. Перші два епізоди були представлені в спеціальній секції «Серіали!» в рамках 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Дивіться прем'єру пристрасного детективу «Хто ти?» у понеділок, 19 листопада, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну