УКР РУС
» » Трамп про Росію: економіка РФ не в кращому стані, а переговори з Путіним позитивні
Всі новини

Трамп про Росію: економіка РФ не в кращому стані, а переговори з Путіним позитивні

Президент США Дональд Трамп заявив, що ніколи не намагався приховувати будь-які подробиці щодо результатів його зустрічей з главою російської держави Володимиром Путіним. Тим більше, що економіці США нічого не загрожує, оскільки російська, як і китайська економіки, переживають спад. Про це американський лідер заявив в суботу в інтерв'ю телеканалу Fox News.

Журналіст попросила Трампа прокоментувати інформацію про те, що він приховував від членів адміністрації деталі зустрічей з Путіним.

"У мене були такі бесіди, які були у будь-якого президента США. Мені нема чого приховувати. У нас була відмінна бесіда. Ми говорили про Ізраїль, про забезпечення безпеки Ізраїлю, про багато інших речей"."Я нічого не приховую. Мені абсолютно байдуже. У мене було багато зустрічей тет-а-тет, і ніхто ніколи про них нічого не говорив. Але, коли справа стосується Путіна, вони кажуть: "Про що вони розмовляли?", — зазначив Трамп, говорячи про зустріч з Путіним в Гельсінкі в липні 2018 року.

Американський лідер також виступив з твердженням, що він "виявляв більшу жорсткість по відношенню до Росії, ніж будь-який інший президент США".

Крім того, за словами Трампа, стан американської економіки перевершує всі інші країни, тоді як темпи зростання економіки Китаю скорочуються, а російська економіка знаходиться не в кращому стані.

"Подивіться: ми всіх обходимо. Наша економіка — найпотужніша в світі, ніхто навіть поруч не стояв. Китайська економіка скоротилася на 38 відсотків, російська економіка не в кращому стані, та й у інших країн теж", — заявив Трамп.

Нагадаємо, раніше президент США називав небезпечним те, що Америка і Росія володіють 90% ядерної зброї з усієї кількості в світі. За його словами, зараз обидві країни мають хороший шанс поліпшити відносини, оскільки в останні роки вони зіпсувалися. Американський президент розповів, що збирався обговорити з Путіним.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну