УКР РУС
» » Коломойський вибухнув образами на адресу Милованова та Гонтаревої після реакцій на трешовий номер "Кварталу"
Всі новини

Коломойський вибухнув образами на адресу Милованова та Гонтаревої після реакцій на трешовий номер "Кварталу"

Олігарх Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий дім Гонтаревої.

На прохання телеканалу "Настоящее время" уточнити, чим саме йому сподобався номер про Гонтареву, він сказав, що "це просто жарт, пісня, твір у розважальній телепередачі".

Після цього він вибухнув брудною лайкою на адресу Валерії Гонтаревої.

"Щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою – це буде смішно. А якщо вона божевільна, їй треба в лікарню, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки. Вона себе месією вважає, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дура. Я з нею мав досвід спілкування з 2014-го по літо 2016 року. Вона повністю невменяшка. Вона вважає себе месією, яка думає, що врятувала банківську систему України, що вона велика реформаторка тощо. І що Україна – це failed state", – сказав Коломойський.

Дісталося від олігарха також міністру Милованову, котрий сказав, що цей скандальний номер телепрограми, яка, зокрема, виходить на телеканалі, власником якого є Коломойський, може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні. Олігарх назвав міністра "дебілом".

Міністра культури, який вибачився перед Гонтаревою за виступ у номері національного хору Верьовки, Коломойський назвав "покидьком".

Як повідомляв 5.UA, місяць тому будинок Гонтаревої під Києвом був спалений. До цього спалили машину її невістки. Обидва злочини не розслідувані.

А вчора, 20 жовтня, колектив президента України "Квартал 95" вийшов на каналі "1+1" Ігоря Коломойського з цинічним номером "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала" і "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича". Варто зазначити, що цей номер артист Кошовий виконував разом з Національним заслуженим академічним народним хором імені Верьовки. Державним колективом.

Раніше артистка "95 кварталу" Олена Кравець в одному зі своїх останніх інтерв'ю розповідала про взаємодію колективу авторів цього гумористичного шоу з президентом України Володимиром Зеленським: "Вова все перевіряє. Він вичитує тексти".

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський вибачився перед ексочільницею Нацбанку Валерією Гонтаревою за участь національного хору імені Верьовки у номері "Вечірнього кварталу", де був висміяний підпал її будинку. Участь у номері "Кварталу" національного хору прокоментував керівник Зеновій Корінець. За його словами, ідея номера належала режисерам "Кварталу". Він стверджує, що в якійсь мірі піддався на вмовляння і погодився на участь хору імені Верьовки у скандальному номері.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну