УКР РУС
» » Моторошна ДТП на Житомирщині: як сталася аварія та в якому стані потерпілі пасажири – сюжет
Всі новини

Моторошна ДТП на Житомирщині: як сталася аварія та в якому стані потерпілі пасажири – сюжет

Триденна жалоба в Житомирі за жертвами автомобільної аварії. Внаслідок зіткнення вантажівки з пасажирським автобусом загинули дев'ятеро осіб, 11 – травмовані. Подробиці автокатастрофи розкажуть журналісти "5 каналу".

Пізно ввечері на трасі Київ – Чоп водій автобуса припаркувався на узбіччі, щоб замінити колесо. В ньому з відпочинку у Буковелі поверталися до Житомира працівники трамвайно-тролейбусного управління. Раптом в автобус в'їхав бензовоз.

Частина пасажирів перебувала біля автобуса, решта – в салоні. Унаслідок зіткнення 9-ро осіб загинули.

Речниця ГУ ДСНС у Житомирській області Ірина Романюк розповіла: "Працівники ДСНС залили піною кабіну бензовоза, який димів, і відімкнули двигуни обох транспортних засобів для запобігання займання. Із понівіченого автобуса рятувальники дістали тіла чотирьох загиблих. Згодом дістати тіла ще п'яти загиблих, які опинилися під автобусом. Рятувальники додатково залучили автокран".

11-х травмованих ушпиталили в лікарню Новограда-Волинського. Восьмеро – у стані середньої тяжкості, троє – в реанімації.




Василь Борис, головний лікар територіального медичного об'єднання Новограда-Волинського, про стан пацієнтів каже: "У реанімаційне відділення надійшли хворі із закритими черепно-торакальними травмами, переломами ребер, є і пацієнт із забоєм легенів. Загрози для життя на цей час немає, в принципі, стан тяжкий".

Серед ушпиталених і водій вантажівки. Нині він у статусі затриманого. Біля його палати чатують правоохоронці. За словами лікарів, водій у шоковому стані. Чоловік каже, має 37-річний досвід кермування автомобілем, але виправдовує себе тим, що уникнути ДТП було неможливо.

Водій вантажівки Анатолій Грановський каже: "Машина обганяла мене, я не міг обійти. Це все менш як за секунду. Всім співчуваю, біда всім – за одну хвилину, за одну мить так по життю хрест накласти".

Поліція з'ясовує обставини дорожньої трагедії в межах кримінального провадження.

Сніжана Юр'єва, "5 канал"

ДТП на Житомирщині – це вже друга резонансна ДТП за останні три дні.

Так, у реанімації досі перебуває одна з чотирьох потерпілих, які травмувались у смертельній аварії минулої суботи, на Одещині. Її стан лікарі оцінюють як тяжкий, але стабільний.

Ще у трьох потерпілих стан середнього ступеня тяжкості. Серед них і водій вантажівки, якому мають не пізніше завтрашнього ранку обрати запобіжний захід. Компанія перевізник взяла на себе видатки на лікування потерпілих та відшкодування матеріальної компенсації родинам 9-х жертв. У транспортній компанії переконують, у шофера автоцистерни – 20 річний безаварійний стаж роботи.

Водночас обласні дорожні служби хочуть встановити відбійники на 13-му кілометрі дороги Одеса – Білгород-Дністровський, де сталася катастрофа. Для цього доведеться розширити трасу.


Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну