УКР РУС
» » На Житомирщині студентка замерзла в лісі: сестра загиблої розповіла про подробиці трагедії
Всі новини

На Житомирщині студентка замерзла в лісі: сестра загиблої розповіла про подробиці трагедії

Студентка, яку висадили з маршрутки начебто через несплату 25 грн за проїзд на Житомирщині, замерзла насмерть у лісі, коли намагалася повернутися додому. Нині ж в історії загибелі Ірини Дворецької з'явилися нові подробиці. Журналісти видання "Факти" зв'язалися з сестрою загиблої і дізналися у неї більше про трагедію, що сталася ще 8 січня.

Читайте також: Загибель студентки на Житомирщині: у Генпрокуратурі розповіли, хто контролює розслідування

Наталя розповіла, що Ірина їхала до мами, яка в Олевську перебувала в лікарні з вірусним захворюванням. Дівчина сіла на автобус в селі Рудня-Хочинская, бо хотіла доїхати раніше, адже у мами погіршився стан. Тому вона сіла на перший автобус, який їхав в райцентр. Вранці матір повинні були перевезти в Житомир. При цьому Ірина забула гроші вдома.

"Що саме сталося в маршрутці, я точно не знаю, бо мене там не було. Але кажуть, що почався конфлікт з водієм", – розповіла Наталя. З того, що вона знає з розповідей очевидців, це що сестрі сказали оплатити проїзд, але вона почала шукати у себе гроші і нічого не знайшла. Після цього водій разом з кондуктором висадили її на трасі. Від місця висадки до села Перга було близько кілометра. Ірина пішла додому, але, скоріше за все, заблукала в лісі.

Сестра також розповіла, що розмовляла з Іриною о пів на п'яту ранку і в цей час її вже висадили з автобуса. По телефону вона повідомила, що йде додому вздовж траси. При цьому вона нічого не сказала про конфлікт з водієм.

"Я подумала, що вона йде уздовж траси біля нашого села. Якби вона сказала, що знаходиться так далеко, за нею відразу ж виїхав батько або хтось із родичів. Але Іра не сказала. Це була наша остання розмова", – сказала Наталя.

Сестра загиблої також розповіла, що через деякий час сестра дзвонила своїм друзям, але ніхто не взяв телефон. А коли вранці, Наталя сама намагалася додзвонитися до сестри, то її телефон був відключений.

"Ми одразу почали її шукати, звернулися в поліцію. Шукали майже три дні. На автостанції нам повідомили, що Іра виходила з автобуса в районі села Перга. Сказали, що вона вийшла сама, але я в це не вірю. Батько знайшов Іру в лісі 10 січня. Вона була мертва", – згадує сестра загиблої.


За словами Наталі, після трагедії вона поговорила з однією дівчиною, яка їхала в тому автобусі і та їй розповіла, що чула, як водій хотів висадити Іру через те, що у неї не було грошей на проїзд. Але прізвища дівчини і телефону Наталя не знає. При цьому вона сказала, що дівчина єдина, хто чув цю розмову. Інші пасажири автобуса, в основному односельці, заявили, що спали і нічого не чули.

Наталія також прокоментувала інформацію в мережі на рахунок того, що Ірина нібито була в стані алкогольного сп'яніння.

"В якому б стані вона не була, з автобуса сама б не вийшла. У неї була мета – доїхати до райцентру. Щодо того, чи була вона напідпитку, то не можу нічого стверджувати, адже напередодні було Різдво. Самі розумієте, молодь. Але я точно знаю, що Іра не пішла б одна гуляти вночі по трасі. Її явно висадили", – зазначила Наталія.

За інформацією видання, двоюрідна сестра Ірини Лілія Дворецька на своїй сторінці в Facebook розповіла про те, що її знайшли по пояс в болоті. До села Рудня дорогою було повертатися близько 7 км. Дівчина хотіла лісом зрізати і піти до друзів в село Перга за 1 км, але заблукала, збилася з дороги, вважає Лілія.

На підприємстві "РІМ-Богдан", де працює водій автобуса, в якому їхала дівчина, розповіли про те, що водій ні в чому не винен, що дівчину нібито проводив молодий чоловік, і вона сіла в салон, схоже, що в стані алкогольного сп'яніння. Водій запитав, чи буде вона оплачувати проїзд, і вона сказала, що заплатить. Більше з нею водій не розмовляв. В наступному населеному пункті водій зупинився і поки він завантажував речі пасажирів в багажне відділення, дівчина буцімто тихенько вийшла з автобуса і пішла.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну