УКР РУС
» » Кандидати від БПП перемогли в 52 об'єднаних громадах по всій Україні
Всі новини

Кандидати від БПП перемогли в 52 об'єднаних громадах по всій Україні

За даними підрахунку результатів виборів у знову об'єднаних громадах, які відбулися 23 грудня, переконлива більшість серед обраних голів ОТГ – це кандидати, висунуті територіальними організаціями "БПП" Солідарність", і кандидати, яких підтримувала партія.

Загалом перемогу завоювали 52 кандидати від партії "БПП" Солідарність ", повідомляє прес-служба політичної сили.

У числі переможців – 30 висунутих партією кандидатів і самовисуванців-членів партії, ще 22 – самовисуванці, які йшли за підтримки партії.

Найбільше громад кандидати від "БПП" Солідарність "очолять в Черкаській області – 20, а також на Волині – 8, у Львівській області – 3. У Київській області партія отримала 100-відсотковий результат – 4 з 4 громад очолять кандидати від БПП.

Результати інших політичних сил: ВО "Батьківщина" – 5 ОТГ, Аграрна партія – 2, "УКРОП" – 2, ВО "Свобода" – 1, "Самопоміч" 1, Народна партія – 1 ОТГ.

Повідомляється, що кандидати від БПП перемогли з великим відривом від конкурентів. Зокрема, в Липянській ОТГ Черкаської області кандидат від партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність "Сергій Іщенко отримав понад 90 відсотків голосів виборців. Учасник АТО Михайло Олефірчук, який очолить Гуто-Боровенську ОТГ на Волині, отримав 61% голосів виборців. Він був мобілізований у 2014 році. Проходив службу в 51-й окремій механізованій бригаді Сухопутних військ на території Луганської та Донецької областей (в тому числі – під Іловайськом). Нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня. В Ковалівській ОТО Київської області Раїса Клюковська набрала понад 90 відсотків голосів.

Також, за попередніми даними підрахунку 75% голосів, партія отримала 370 мандатів депутатів ОТГ. Інші партії: ВО "Батьківщина" – 322, Аграрна партія – 83, Радикальна партія – 43, "УКРОП" – 68, "Народний фронт" – 27 депутати-самовисуванці – 191.

У партії підкреслили, що "БПП" Солідарність "має стабільну підтримку на всіх виборах. Загалом на виборах було обрано 782 голів ОТГ. Глави, обрані від" БПП "Солідарність", очолили 389 громад, або 49,7%.

Тенденція перемоги кандидатів від "БПП" Солідарність "зберігається у всіх регіонах України, підкреслили в політичній силі.

"Результати виборів в ОТГ – це і є справжня соціологія, справжній рейтинг. Реформа децентралізації перейшла свій Рубікон. Все більше українців стають активними прихильниками децентралізації. Все більше нових історій успіху. Все більше справжніх лідерів громад, яким довіряють люди. Якщо два роки тому об'єднані громади почали ремонтувати сади, дороги, ФАПи, то тепер вони відкривають нові виробництва, створюють нові робочі місця, залучають інвестиції від міжнародних партнерів. У громадах будують сонячні електростанції, закладають фруктові сади, відкривають переробні цехи, пекарні, екопарки й інші масштабні проекти", – заявив народний депутат України Сергій Березенко.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну