УКР РУС
Всі новини

Легендарна AC Cobra отримала оновлення

Розкрито зовнішній вигляд нового родстера AC Cobra GT, повний дебют якого відбудеться у квітні. Двомісний автомобіль матиме під капотом V8 з 654 кінськими силами.

Ця машина дуже схожа на звичну Shelby Cobra, але це цілком новий родстер AC Cobra GT від британської компанії AC Cars.

З першого погляду можна подумати, що представлений тут автомобіль — це справжня Shelby Cobra 1960-х років. Але фактично, це новий AC Cobra від британської компанії AC Cars під назвою GT Roadster.


Презентація запланована на квітень, але з декількома зображеннями, які показують автомобіль з усіх аспектів, уяві залишається небагато. Овальна решітка радіатора, круглі фари, довгий капот і фантастично розширені колісні арки виглядають майже так само, як Cobra 1960-х років. Крім великих коліс і дзеркал у колір кузова, мало причин вважати, що це насправді новий автомобіль.


Однак, придивившись уважно, ви побачите сучасні штрихи. Рама вітрового скла набагато товща, а дверні ручки розташовані врівень. Помітне вуглецеве волокно окреслює великі крила та панелі коромисел. Круглі фари оснащені світлодіодними денними лампами. Третій стоп-сигнал видно позаду салону. І хоча ми не маємо чіткого огляду салону, є сучасне кермо з комбінацією аналогових і цифрових дисплеїв.


5,0-літровий двигун V8 Ford з наддувом вироблятиме 654 кінські сили та 780 Нм крутного моменту. Ця потужність передається на задні колеса через шестиступінчасту механічну або 10-ступінчасту автоматичну коробку передач.

AC Cars каже, що GT Roadster може розганятися до 100 км/год за 3,4 секунди. Загалом родстер без даху розвиватиме 440 км на годину. Враховуючи масивні гальма та конкретну згадку про гоночну настройку підвіски, ми підозрюємо, що AC Cars матиме гарну керованість. Сподіваємося, ми дізнаємося про це більше, коли буде повне розкриття в квітні.

Новинка наразі доступна для замовлення покупцям у всьому світі. Ціни залежать від регіону, але на батьківщині AC Cars у Великобританії вони починаються з 340 тисяч доларів.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну