УКР РУС
Всі новини

Седан бізнес-класу DS 9: відомі комплектації в Україні

Бренд DS Automobiles готується до запуску свого флагмана в Україні – седан бізнес-класу DS 9 стартує із продажами у нашій країні вже на початку 2022 року. Цей автомобіль несе істотні зміни у даний сегмент: унікальний дизайн та передові технології, сучасна платформа та активна підвіска, чудовий салон та спеціальні задні сидіння для поціновувачів розкоші та комфорту.

Бізнес-седан DS 9 органічно поєднує багату історичну спадщину Бренду та відмінні деталі, характерні для сучасних моделей DS Automobiles.

Динамічний нахил даху, довгий капот, коротка кришка багажника, покажчики поворотів у задніх стійках даху – все це нагадує першу модель DS 1955 року. Разом з тим, велика решітка радіатора DS WINGS демонструє міцний зв'язок із сучасними моделями Бренду та натякає на потужний мотор під капотом автомобіля.

Окремо варто відзначити фари DS ACTIVE LED VISION – це не лише гарне освітлення шляху, але й деталь високого стилю: роздільні модулі всередині фари візуально нагадують дорогоцінне каміння. Вишуканий вигляд автомобіля підкреслюють об'ємні 3D LED ліхтарі, контрастний чорний дах, а також великі 19-дюймові колісні диски Monaco або Versailles. У цьому вся суть бізнес-седана DS 9: кожній деталі приділяють максимальну увагу, у підсумку перетворюючи автомобіль на справжній об'єкт дизайнерського мистецтва на колесах.





Автомобіль DS 9 побудований на сучасній платформі ЕМР2 (Efficient Modular Platform 2). Адже бізнес-седан DS 9 отримав повністю незалежну підвіску коліс та збільшену колісну базу (2,9 метра), яка раніше не зустрічалася у легкових автомобілів на платформі ЕМР2. До речі, загальна довжина кузова автомобіля становить 4,93 метра, а його ширина дорівнює 1,85 метра – повнорозмірний бізнес-клас!



DS 9 у виконанні Performance Line буквально випромінює динаміку: чорна решітка радіатора DS WINGS, колісні диски MONACO, оббивка сидінь з алькантари, логотипи Performance Line на кузові та в салоні. Разом з тим, ніхто не відмовляється від комфорту – ламіновані звукоізолюючі бічні шибки, 2-зонний клімат-контроль, датчики паркування та камера заднього виду, безключовий доступ Keyless Access, електропривод регулювання та підігрів передніх сидінь, сенсорний 8-дюймовий дисплей по центру передньої панелі, бездротова зарядка для смартфонів, цифровий 12,3-дюймовий кольоровий кластер панелі приладів, годинник BRM R180, що обертається, тд.

Бізнес-седан DS 9 у версії Opera робить максимальний акцент на розкоші та високих технологіях: шкіряна оббивка RIVOLI, передні сидіння з вентиляцією та масажем, круговий огляд “Камера 360” та система автоматичного паркування DS PARK PILOT, розширений пакет “Безпека +”, дзеркала заднього виду, що самозатемнюються, параметрична решітка радіатора, колісні диски VERSAILLES, тд.

Нарешті, немов підкреслюючи свій високий статус, новинка DS 9 може запропонувати настройки зі світу автомобілів люкс-сегменту. Перш за все, пакет Lounge для заднього ряду сидінь: бічні сидіння з підігрівом, вентиляцією, масажем, а також підлокітник для управління цими функціями. Крім того, опціонально доступна аудіосистема FOCAL ELECTRA, система нічного бачення DS NIGHT VISION, пакет DS Inspiration OPERA та оббивка салону шкірою Nappa.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну