УКР РУС
» » Дебютував Porsche Vision Gran Turismo – віртуальний гоночний автомобіль, доступний кожному
Всі новини

Дебютував Porsche Vision Gran Turismo – віртуальний гоночний автомобіль, доступний кожному

На жаль, присадкуватий суперкар існуватиме лише у грі Gran Turismo 7.

Німецький автовиробник та японська студія розробки відеоігор Polyphony Digital Inc., дочірня компанія Sony Interactive Entertainment, представили концепт автомобіля, який з’явиться у відеогрі Gran Turismo. Не виключено, що, після виходу гри, Porsche втілить ігровий прототип у фізичній формі. Справжнім автомобілем, який можна купити за дорого чи хоча б повномасштабним макетом. А у грі сісти за кермо Porsche Vision Gran Turismo зможе кожен.

У серії ігор Gran Turismo спортивні автомобілі Porsche представлені з 2017 року, останній — Taycan Turbo S. Для запуску сьомої версії гри дизайнери Porsche вперше розробили автомобіль виключно для віртуального світу. Porsche Vision Gran Turismo – це перше концептуальне дослідження виробника спортивних автомобілів, створене спеціально для використання у комп’ютерній грі. Він буде доступний ексклюзивно у Gran Turismo 7, реліз якої відбудеться 4 березня 2022 року для PlayStation 4 і PlayStation 5.







































Фото: Porsche Vision Gran Turismo / Porsche

Новаторські рішення Porsche називає орієнтованими на майбутнє версіями знайомих елементів дизайну. Концепт демонструє типові для бренду пропорції з характерним співвідношенням висоти до ширини, надзвичайно низькою посадкою капоту і яскраво вираженими крилами. Передня оптика та інтегровані повітрозабірники створюють візуальний зв’язок із мовою дизайну Taycan. Задню частину прикрашає вузька світлова смуга – подальший розвиток світлового підпису, знайомого за тим же Taycan і сучасним 911.

поворотним моностабільним перемикачем. Керівник відділу дизайну інтер’єру Porsche Маркус Ауербах також додає, що у концепті були використані “виключно веганські матеріали”.

Крім “тренування” для дизайнерів, концепт переслідує ще дві цілі: завоювати для бренду нове покоління шанувальників через ігровий процес, а також виростити пілотів для кіберспортивних змагань, які сьогодні не поступаються реальним за бюджетами.


Gran Turismo — це відеогра, розроблена компанією Polyphony Digital Inc., дочірньою компанією Sony Interactive Entertainment Inc. Франшиза, запущена в Японії у 1997 році, відзначена багатьма нагородами, вважається найкращим і найбільш реалістичних симуляторів водіння, маючи чудову графіку, автентичні фізичні технології та ретельну увагу до деталей. У квітні цього року чемпіонат на симуляторі Gran Turismo став олімпійським видом спорту. Власні віртуальні суперкари для гри мають такі виробники як Lamborghini, Jaguar, Mazda, Mercedes-AMG.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну