УКР РУС
Всі новини

Як оформити ОСЦПВ онлайн за допомогою чат-боту?

Сучасні додатки дозволяють дізнатись зміну курсу валюти, замовити піцу чи тариф за газ за лютий місяць. Важливу інформацію можна дізнатись навіть у месенджерах: ViberTelegramWhatsUp. Треба лише дізнатись який саме чат-бот виконує важливі для вас опції та функції. 

Оформлення ОСЦПВ

В режимі онлайн можна навіть оформити страховий поліс автоцивілку – ОСЦПВ. Чат-бот PolisBot допоможе оформити страховку, не виходячи із дому. Навіть не доведеться вставати з дивану, адже всі дії можна буде виконати у смартфоні: відправити заявку, підтвердити її та отримати електронний поліс ОСЦПВ.  

Нагадаємо, що ОСЦПВ – це обов’язковий поліс страхування для власників автомобілів. У разі ДТП чи іншої пригоді власник авто отримає компенсацію. 

Переваги електронного документу полягають у тому, що його неможливо втратити чи пошкодити, при цьому він завжди буде з вами у смартфоні. За юридичною силою цей документ не відрізняється від страховки, оформленої на папері. 

Головною перевагою сервісу є те, що обирати страховку можна серед більш ніж 20 страхових компаній. Це дуже зручно, адже ви отримаєте всю необхідну інформацію одразу, зможете почати оформлення полісу. Дізнайтесь, яка ціна автоцивілки, якщо скористатись сучасним сервісом.

В онлайн форматі вкажіть дані по вашому автомобілю (місце реєстрації, характеристики) і вкажіть дату початку страхового полісу. Ще однією перевагою чат-боту є нагадування про необхідність продовжити дію полісу. Таким чином, ви завжди будете їздити зі страховкою та зможете розраховувати на компенсацію у разі ДТП чи інших випадків. 

Оцініть переваги чат-боту PolisBotта спробуйте його у дії. Таким чином, ви зможете легко та швидко оформити страховку для безпечної їзди по місту та країні. Цікавтесь актуальними пропозиціями різних страхових компаній. У цьому випадку вам вдасться обрати кращу пропозицію від страхової компанії. 

Використовуйте сучасні технології задля отримання кращого сервісу. Порівнюйте послуги та іншу важливу інформацію щодо страхування автомобілю та випадків, які трапляються з водіями. Це безпечний, зручний та швидкий сервіс для оформлення полісу. Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь до спеціалістів сервісу та уточнюйте будь-які деталі.

Не забувайте продовжувати або купувати новий ОСЦПВ. Це важливий документ для кожного водія, який виїжджає на дороги загального користування.     

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну