УКР РУС
» » В Україну йде похолодання – де чекати снігу з дощем та ожеледицю
Всі новини

В Україну йде похолодання – де чекати снігу з дощем та ожеледицю

В Україні у вівторок, 17 листопада, у східних областях пройде сніг, у окремих областях дощ і мокрий сніг, вночі до -4°С, вдень до +4°В Україну йде похолодання – де чекати снігу з дощем та ожеледицю. Про це "Укрінформу" повідомили в Українському гідрометцентрі.

"У східних областях сніг, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень -1°С...-6°С. На решті території без істотних опадів, лише вдень у західних, Одеській та Вінницькій областях невеликий дощ, в Житомирській та Київській областях невеликий мокрий сніг; температура вночі від +1°С до -4°С, вдень від -1°С до +4°С; у західних областях та на Одещині вночі +2°С...+7°С, вдень +6...+11°С. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області завтра без істотних опадів, ввечері невеликий мокрий сніг. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі та вдень близько 0°С, на Київщині вночі від +1°С до -4°С, вдень від -1°С до +4°С.

Згідно з прогнозом синоптиків, 18-19 листопада в Україні без опадів, лише 18 листопада вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській та Миколаївській областях невеликий (в Одеській помірний) дощ і мокрий сніг, місцями ожеледиця.

У західних областях, 19 листопада і на півдні країни вночі та вранці туман.

Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с.

Температура вночі від +1°С до -4°С, 19 листопада у східних областях -6°С...-11°С; вдень 0...+5°С, у східній частині від -3°С до +2°С; у західних областях та на півдні Одещини вночі 0...+5°С, вдень +5°С...+10°С.

На Київщині 18-19 листопада без опадів, лише вночі 18 листопада невеликий дощ і мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від +1°С до -4°С, вдень 0...+5°С.

Синоптики прогнозують 20 листопада у південних та західних областях, 21 листопада на більшій частині території країни невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ.

Температура вночі від +1°С до -4°С (20 листопада на сході, північному сході -2°С...-7°С), вдень від -1°С до +4°С, на півдні, 20 листопада і на Закарпатті вночі 0°С...+5°С, вдень +2°С...+8°С.

У столичному регіоні 20 листопада без опадів, 21 листопада невеликий мокрий сніг. Температура вночі від +1°С до -4°С, вдень від -1°С до +4°С.

Як інформував раніше 5.UA, через діяльність людини найближчими роками клімат Землі повернеться на 3 мільйони років назад. Науковці пов'язують це з рівнем вуглекислого газу.

Окрім того, якщо людство не докладе більше зусиль для боротьби зі зміною клімату, вже до 2100 року можуть повністю зникнути білі ведмеді, які зараз живуть в екстремальних умовах.

Якщо ви втомилися від серйозних новин і хочеться трохи розслабитися, підписуйтеся на наш канал у Telegram. Дивогляд 5.UA – канал, де живуть тільки лайтові новини. Релаксуймо разом!

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну