УКР РУС
» » Синоптики обіцяють українцям "крижаний" тиждень: де буде найхолодніше
Всі новини

Синоптики обіцяють українцям "крижаний" тиждень: де буде найхолодніше

В Україні у суботу, 5 січня, буде переважно без істотних опадів, вдень -1...-6°С, вночі температура знизиться до -9°С, у Карпатах вночі до -15°С, вдень до -12°С. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі, пише "Укрінформ".

"У західних, вночі і в східних областях помірний сніг, вдень в північних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -4...-9°С, у центральних областях та на півночі Лівобережжя до -12°С, вдень -1...-6°С, на півдні країни близько 0°С; в Карпатах вночі -10...-15°С, вдень -7...-12°С", – йдеться у повідомленні.

У Києві 5 січня вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -6...-8°С, вдень -3...-5°С. На Київщині також уночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі -4...-9°С, вдень -1...-6°С.


6 січня в Україні невеликий, вночі в Карпатах, вдень у східних областях помірний сніг, у центральних областях без істотних опадів. 7 січня у східних областях, Карпатах та Криму невеликий сніг, на решті території – без істотних опадів. На дорогах країни ожеледиця. Вітер східний, північно-східний (6 січня на заході північно-західний), 5-10 м/с. Температура 6 січня вночі -5...-10°С, у центральних областях та на сході країни до -13°С, вдень -3...-8°С; 7 січня вночі -9...-14°С, вдень -6...-11°С. В Карпатах вночі та вдень -12...-17°С, в Криму 0...-5°С.


На Київщині тим часом 6 січня очікується невеликий сніг, 7 січня без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, північно-східний 5-10 м/с. Температура 6 січня вночі -5...-10°С, вдень -3...-8°С морозу; 7 січня вночі -9...-14°С, вдень -6...-11°С.


8-9 січня в Україні буде переважно без опадів, уночі, щоправда, в південних та східних областях, у середу на крайньому заході країни очікується невеликий сніг. Температура вночі -9...-15°С, в Карпатах, на півночі Лівобережжя, 9 січня і в північних, центральних та східних областях -12...-18°С, вдень -6...-12°С (в західних областях 9 січня -3...-9°С); в південних областях вночі 8 січня -6...-12°С, 9 січня -9...-15°С, вдень -2...-8°С.

На Київщині також опади не прогнозуються. Температура вночі 8 січня -10...-15°С, 9 січня -12...-17°С; вдень -6...-11°С.


Крім того, за прогнозом на 6-10 добу, мокрий сніг та дощ ймовірний лише 11-13 січня на Правобережжі, а 14 січня у південній частині. Температура на сході та півночі Лівобережжя 10 січня вночі -11...-16°С, вдень -7...-13°С, 11-14 січня вночі -7...-13°С, вдень -3...-9°С; на решті території країни 10 січня вночі -6...-13°С, вдень -2...-9°С (на півдні вночі -2...-9°С, вдень близько 0°С), 11-14 січня послаблення морозів вночі та вдень до -1...-7°С (на півдні та заході країни вдень до відлиги).

Дивіться також фотогалерею за темою:



Град чи все ж таки сніг: у Яремчі пройшла незвична літня злива – ФОТО

/ Facebook / Veronika Pavlovych
/ Facebook / Veronika Pavlovych
/ Facebook / Veronika Pavlovych
/ Скріншот відео
/ Скріншот відео
/ Скріншот відео
/ Скріншот відео
/ Скріншот відео
/ Скріншот відео Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну