УКР РУС
» » "Боруссія" Дортмунд перемогла "Баварію" у матчі за Суперкубок Німеччини
Всі новини

"Боруссія" Дортмунд перемогла "Баварію" у матчі за Суперкубок Німеччини

"Боруссія" Дортмунд зуміла виграти перший трофей за два роки. "Джмелі" у матчі за Суперкубок Німеччини перемогли чинного чемпіона "Баварію".

Боруссія Дортмунд – Баварія 2:0
Голи:
Алькасер, 48, Санчо, 69

"Дер Класікер" відкрив новий футбольний сезон у Німеччині. "Боруссія" Дортмунд на власному стадіоні "Сігнал Ідуна Парк" прийняла запеклого суперника "Баварію". У минулому сезоні мюнхенці оформили так званий "золотий дубль", хоча "джмелі" в останньому турі Бундесліги ще мали шанс стати чемпіонами.

Таким чином, "Боруссія" у матчі за Суперкубок хотіла перервати гегемонію "Баварії". Мюнхенці виграли останні три Суперкубки. У свою чергу дортмундці востаннє здобували трофей ще у 2017 році, коли виграли Кубок Німеччини.

Уже на першій хвилині "Баварія" могла пропускати гол. Гості провалилися в захисті: португалець Ґерейру чудово викотив на Ройса, який потужно пробив. Але Мануель Ноєр був на висоті й відбив постріл. "Червоні" помітно нервували на старті матчу, хоча й володіли територіальною перевагою. На 14 хвилині Ноєр чомусь побіг у центр поля зустрічати Алькасера. Пако довго не думав і пробив по порожніх воротах. Іспанцю забракло декількох сантиметрів.

На 20 хвилині Ноєр здійснив черговий сейв. "Боруссія" провела комбінаційну атаку, яка завершилася підступним ударом низом. Та Мануель і тут виручив партнерів. Після цього свої моменти мали гості. На 23 хвилині Аканджі грубо обрізався у захисті. Горецка увірвався у штрафний і віддав на Комана. Француз встиг пробити, але м'яч дивом не залетів у ворота. Через хвилину на техніку удар виконував Горецка, але Хітц впевнено парирував постріл.

"Баварія" повністю контролювала гру в другій половині першого тайму. Мюнхенці намагалися розхитати оборону "джмелів" з допомогою швидких комбінацій. Та все одно "Баварія" тяжіла до лівого флангу, де грав Кінгслі Коман. До перерви командами так і не вдалося відзначитися голами, відтак все найцікавіше клуби завершили на другу половину гри.

Відразу по перерві "джмелі" вийшли вперед. Тьяго Алькантара обрізався, коли віддавав пас назад. М'яч підхопив Санчо, який віддав на Алькасера. Пако потужно пробив у кут і не залишив шансів Ноєру – 1:0. Пропущений гол неабияк розізлив "Баварію", яка побігла відіграватися. На 55 хвилині партнери вивели на ударну позицію Горецку. Хавбек пробив під поперечину, але Хітц парирував удар.

На 58 хвилині у штрафному господарів виникла справжня пожежа. Коман впритул розстрілював Хітца, але воротар парирував удар. На добиванні були відразу декілька баварців, але м'яч так і не залетів у ворота. Жовтою карткою був "винагороджений" тільки Левандовські за фол на голкіпері. "Баварія" продовжувала домінувати й "Боруссія" шукала щастя у контратаках. На 68 хвилині одна з таких завершилася взяттям воріт. Санчо втік від захисників "Баварії" та зробив рахунок 2:0.

Після другого голу "Боруссія" сіла в ще глибший захист. Таким чином "Баварії" було ще складніше долати оборонні редути господарів. Підопічні Люсьєн Фавр грамотно втримали рахунок і виграли перший трофей у сезоні.

Футбольний сезон у Німеччині продовжиться змаганнями в національному кубку. "Баварія" 12-го серпня на виїзді зустрінеться з "Енергі". "Боруссія" 9-го серпня проведе матч Кубка Німеччини проти клубу "Юрдінген". І тільки 16-го серпня стартує Бундесліга матчем "Баварія" – "Герта". Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну