УКР РУС
» » "Ліверпуль" переміг "Баварію" та вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів: відео
Всі новини

"Ліверпуль" переміг "Баварію" та вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів: відео

"Баварія" та "Ліверпуль" у першому матчі не виявили переможця та голів один одному не забивали. Тож у матчі в Мюнхені багато що вирішувало, хто першим зможе відзначитися. Першим забив "Ліверпуль". Він же у підсумку і виграв матч, вийшовши у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Баварія – Ліверпуль 1:3
Голи: Матіп, 39 (авт) – Мане, 26, 84, ван Дейк, 69

Матч у Мюнхені розпочався доволі активно. Обидві команди не затримувалися на своїй половині поля, одразу шукаючи шляхи до воріт суперника. Але до гостроти справа не доходила.

На 10-ій хвилині "Альянс Арена" вимагала призначення пенальті у ворота "Ліверпуля", коли Лєвандовскі впав на газон після протистояння з ван Дейком у штрафному майданчику. Та арбітр матчу Даніеле Орсато одразу вказав, що пенальті за цей епізод не буде.

На 13-ій хвилині "Ліверпуль" був змушений провести заміну. Хендерсон після зіткнення з Хамесом не зміг продовжити гру. Тож на поле вийшов Фабіньо.

На 25-ій хвилині Фірміно небезпечно пробивав з-під захисника. Але повз рамку воріт.

Гол "Ліверпуля" у цьому матчі вийшов дещо неочікуваним. Мане отримав пас на хід. У нього на спині був Рафінья, але Нойєр чомусь вирішив вийти на перехоплення. Мане ж у штрафному майданчику зупинив м’яч, обіграв захисника "Баварії", та пробив по воротах. М’яч влетів за лінію воріт німецького клубу повз чотирьох захисників.

Відео голу Мане у ворота "Баварії"



Після цього команди обмінялися моментами. Лєвандовскі пробивав низом по воротах Аллісона. Але після рикошету голкіпер впіймав м’яч. Натомість "Ліверпуль" на це відповів навісом у штрафний майданчик від Мане. Але цього разу Нойєр зіграв надійно.

На 37-ій хвилині Хамес наважився на дальній удар, який небезпечно опускався у дальній кут. Але Аллісон контролював цей політ, і м’яч покинув межі поля.

"Баварії" вдалося зрівняти рахунок ще до перерви. Гнарбі уник офсайду та прострілював вздовж лінії воріт. Матіп, намагаючись вибити м’яч з під ніг Лєвандовскі, переправив його у власні ворота.

Відео автоголу Мапіта у матчі проти "Баварії"



Незадовго до перерви "Баварія" могла вийти вперед. Однак перший раз Алаба пробив точно у руки голкіперу зі штрафного. А згодом Лєвандовскі опинився перед голкіпером та пробивав повз нього. Однак м’яч пролетів повз рамку воріт. При цьому боковий арбітр не помітив офсайд у нападника господарів поля.

З початку другого тайму команди знову обмінялися моментами. Та якщо "Баварія" лише заробила кутовий, то у протилежних воріт про себе нагадав Салах. Єгиптянин зумів потужно пробити, і Нойєр лише відбив м’яч в сторону.

Повторити гол у ворота "Ліверпуля" гравці "Баварії" намагалися у другому таймі. Знову Гнарбі небезпечно прострілював, та цього разу Матіп і сам не зрізав м’яч у власні ворота. І Лєвандовскі не дав цього зробити.

У відповідь "Ліверпуль" забив. Мілнер подав кутовий, і ван Дейк в оточенні двох суперників (Хуммельса та Мартінеса) готовою пробив точно у нижній кут воріт.

Відео голу ван Дейка у ворота "Баварії"



Салах міг збільшити перевагу своєї команди. Він обіграв двох захисників, і готовий вже був пробивати. Та Зюле в останній момент легким дотиком вибив м’яч його з під ніг. А після цього вже Нойєру довелося мало не на шпагат сідати, щоб відбити м’яч.

Та за сім хвилин до кінця матчу "Ліверпуль" був попереду у два м’ячі. Цього разу Салах вирішив не обводити суперників та не пробивати, а накинути на Мане. Нападник головою в падінні відправив м’яч у ворота суперників. Тепер "Баварії" треба було забивати три голи, щоб виходити у чвертьфінал Ліги чемпіонів.

Відео другого голу Мане у ворота "Баварії"



"Ліверпуль" переміг на виїзді "Баварію" та вийшов у чвертьфінал Ліги чемпіонів. У п'ятницю, 15 березня, команда дізнається свого суперника у цій стідії турніру. Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну