УКР РУС
» » "Динозаври" не проходять: аналітик розповів, наскільки радикально оновиться ВР
Всі новини

"Динозаври" не проходять: аналітик розповів, наскільки радикально оновиться ВР

Український парламент оновлюється після кожних виборів, і сучасні не демонструють кардинальної різниці. Про це у студії "5 каналу" розповів аналітик комітету виборців України Денис Рибачок.

"Якщо дивитись статистично на питання нових-старих облич в українському парламенті, то він постійно оновлювався – і більше ніж на 50%. Тобто з 1994 року можемо дивитися: постійно відбувалися оновлення і постійно громадяни формують запит на нові обличчя. Виходить, що людина пропрацювала п’ять років – вона вже переходить у категорію старих облич", – сказав Рибачок.

Він пригадав, що на попередніх парламентських виборах парламент оновився на 56%, але громадяни не оцінюють об'єктивно діяльність депутатів, тому хочуть їх позбутися.

"Громадяни не надто схильні оцінювати роботу депутатів за певними об'єктивними показниками. Бо, насправді, є багато депутатів, які були ефективними у своїй роботі впродовж останніх п'яти років: вони не були замішані в якихось корупційних схемах, вони ходили в Раду, голосували, писали законопроєкти. В результаті, громадяни їх не підтримали, тому що автоматично віднесли до категорії старих облич. До речі, це дискурс, який з’явився і сам по собі, насправді, але його підживлювали і "Голос", і "Слуга народу", заявляючи, що жодних народних депутатів у них в списках не буде", – пояснив Рибачок.

Повне відео розмови можете переглянути тут:


Водночас, деякі дійсні старожили несподівано програли на своїх округах. Як повідомляє Цензор.НЕТ, зокрема, в Раду не потрапить Ігор Кононенко.

Також до Ради не пройде куратор судів від Порошенка Олександр Грановський, який зараз програє блогеру Олександру Куницькому 30%. Грановський уже визнав поразку.

Сергій Ківалов програє "Слузі народу" Олексію Леонову в 135-му окрузі Одеси. За підрахунком 73,73% Ківалов програє 3000 голосів.

Народний депутат чотирьох скликань В'ячеслав Богуслаєв, за результатами опрацювання 79,4% протоколів, поступається на 77-му виборчому окрузі в Запорізькій області кандидату від "Слуги народу" Сергію Штепі.

У Штепи 43,64%, у Богуслаєва – 32,26%. При цьому люди Богуслаєва, які тримали округи від "Слуги народу", перемогли. Зокрема, Геннадій Касай у 74-му окрузі має відрив понад 30% від опонента.

Бізнесмен Костянтин Жеваго за підрахунком 71,09% голосів програє 10 000 голосів керівнику ДП "Прозорро.Продажі" Олексію Мовчану ("Слуга народу"), який є племінником Юрія Шаповалова – переможця у 146-му окрузі.

Програють вибори на Закарпатті брати Балоги.

Найменший відрив зараз у глави клану Віктора Балоги, який програє молодому "слузі" Едгару Токарю лише 100 голосів.

Водночас, його брат Павло посідає лише 4 місце в 73-му окрузі, там перемагає самовисуванець Владислав Поляк. А Іван Балога на четвертому місці в 70-му окрузі. Там виграє представник "слуг" Михайло Лаба.

У Києві програли свої округи представникам "Слуги народу" Дмитро Андрієвський та Олександр Третьяков. Останній програє рестораторові Миколі Тищенку 5000 голосів за опрацьованих 89,41% протоколів. А Андрієвський програє представнику групи "Мамахохотала" Роману Грищуку 30%.

Визнав поразку в окрузі в Донецькій області Борис Колесніков. Він програв представнику "ОП – За життя" Валерію Гнатенку. 

Як також повідомляв 5.UA, народний депутат Михайло Добкін та його брат Дмитро програють на парламентських виборах.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну