УКР РУС
» » Збірна України перемогла Колумбію та вийшла у півфінал Чемпіонату світу U-20
Всі новини

Збірна України перемогла Колумбію та вийшла у півфінал Чемпіонату світу U-20

Збірна України U-20 перемогла однолітків з Колумбії на Чемпіонаті світу з футболу. Відтак українці зіграють у півфіналі турніру.

Україна – Колумбія 1:0
Гол: Сікан, 11

У цьому матчі збірній Україні не міг допомогти воротар Лунін. Тож місце у воротах зайняв Кучерук. Варто додати, що саме він стояв на турнірі, коли українці здобули право виступити на Чемпіонаті світу U-20. Але роботи у матчі проти Колумбії в нього було не так і багато – лише один удар в площину при дванадцяти спробах за весь матч.

натомість українці могли відкривати рахунок вже на 6-ій хвилині зустрічі. Конопля прострілив з флангу, і Булеца пробивав головою у падінні. Але м'яч пролетів повз рамку воріт.

Україна вийшла вперед на 11-ій хвилині. Після навісу зі своєї половини поля Сікан поборовся з Куестою. Воротар Мієр невдало вийшов на перехоплення, і м’яч пролетів між ними. Тож все, що залишалося зробити українському нападнику – відправити м’яч у порожні ворота.


На 16-ій хвилині колумбійці отримали право на небезпечний штрафний – по центру воріт перед самим штрафним майданчиком. Та Рамірез пробив у стінку, а добивання пройшло вище воріт.

Після цього колумбійці почали грати доволі жорстко, тож ще до перерви отримали чотири жовті картки. Також команда почала частіше бити по воротах Кучерука. Але багато з цих ударів були непідготовлені, тож летіли повз рамку воріт. Але й українці не реалізовували свої нагоди.


На 63-ій хвилині Цітаішвілі міг подвоїти рахунок. Але півзахисник у падінні пробив з відскоком від газону, і м’яч пролетів над перекладиною.

На 87-ій хвилині збірна Колумбії залишилася у меншості. Карбонеро, який вийшов на заміну у другому таймі, отримав пряму червону картку. Під час атаки своєї збірної футболіст намагався дотягнутися до м’яча, натомість в’їхав шипами в ногу українцю попову. Щоб побачити, чи було порушення, арбітр зустрічі навіть використав VAR. Після чого і показав червону картку. Сам же Попов не міг продовжити гру. Його замінив Сафронов.

До кінця матчу нагод забити більше ні у кого не було. Тож Україна перемогла і зіграє у півфіналі Чемпіонату світу. Суперником українців буде переможець пари Італія – Малі. їх матч відбудеться у п'ятницю, 7 червня, і розпочнеться о 19:30.

Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну