УКР РУС
» » Тоня Матвієнко розповіла, що кращий друг її чоловіка хотів одружитися на ній
Всі новини

Тоня Матвієнко розповіла, що кращий друг її чоловіка хотів одружитися на ній

Тоня Матвієнко розповіла, що кращий друг її чоловіка хотів одружитися на ній

Лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський святкує 47-й День народження.

З цього приводу журналісти програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» зустрілися з друзями Олександра – Тонею Матвієнко, Арсеном Мірзояном, Марією Бурмакою – і дізналися, що пов'язує його з цими артистами.

Олександр Положинський на сцені вже 20 років. За цей час артист встиг чимало зробити не лише для власної кар’єри, а й для своїх зіркових друзів. Так, наприклад, з Арсеном Мірзояном вони познайомились, коли той брав участь у музичному конкурсі, а Олександр був у складі журі. Тоді Положинський вирішив підтримати Мірзояна – запросив виступити.

«Положинський завжди в строю! Він не повідомив, що це його день народження, просто сказав: «Я хочу показати тебе кому треба». Тоді Сашко замислювався стати продюсером, а потім вирішив, що ще зарано, – розповів Арсен Мірзоян в ефірі каналу «Україна». – Пам’ятаю, як він сказав: «Ось квартира, ось ключі, – приїжджай, живи, працюй». Саня, хочу привітати тебе з Днем народження і побажати здоров’я! Дякую, що не боїшся втілювати в життя різні проекти свої і дякую що ти є! Ще не один дует, гадаю, ми заспіваємо разом!».

Так музиканти стали найкращими друзями. Тоді Арсен і не здогадувався, що Олександр поклав око на його майбутню дружину. А самій Тоні Матвієнко виповнився 21 рік, коли вона прийшла на студію до Фагота порадитися, з чого почати співочу кар'єру.

«Він теж на дивані сидів і я з ним познайомилась, і вже, коли ми з Арсеном почали зустрічатись, якось чоловік розказав, що Сашко обмовився, мовляв: «Боже, як тобі пощастило, бо я на Тоні хотів одружитись!». Ну це, мабуть, він мене запам’ятав, коли я була молода і класна!» – сміючись, поділилася Тоня Матвієнко в програмі «Ранок з Україною». – Сашко, будь ласка, досить працювати, пора заводити сім’ю, цьом! Я б дуже хотіла, щоб твій рід був продовжений, щоб або донечка, або синочок у тебе народився!»

А от Марія Бурмака пригадала більш особисте.

«Колись мені було сумно і самотньо, і ми з Сашком цілу ніч ходили по Києву - заходили в гості, потрапили в домашній театр, а коли вранці я йому сказала дякую твоїм батькам за те, що ти є, – Сашко мені вислав номер телефону мами і тата і сказав, подзвони, подякуй їм». Пиши і далі такі прекрасні пісні, які писав дотепер – про кохання, про справжнє, про силу духу. Ти мій герой! Завжди посміхайся, а я завжди буду поряд. З Днем народження!» – коментує Марія Бурмака.

Почувши згадки і привітання друзів іменинник не зміг стриматись від коментарів.

«Мені дуже приємно, але я не все пам’ятаю. Цікаво, що Арсен із Тонею розповіли – ну, можливо, знайомство з Арсеном ще пригадую, а от із Тонею – пам’ятаю, що вона питала, чи не можу я якусь пісню написати – і я тоді не зміг», – говорить Олександр Положинський в програмі «Ранок з Україною».

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну