УКР РУС
» » ТОП-10 найкращих серіалів: новинки 2019 року, які скоро вийдуть на екрани
Всі новини

ТОП-10 найкращих серіалів: новинки 2019 року, які скоро вийдуть на екрани



"Велика маленька брехня" (НВО) Другий сезон серіалу обіцяє бути не менш цікавим за попередній. До акторського складу першої частини драми (Різ Візерспун, Шейлін Вудлі, Лори Дерн і Зої Кравіц) приєднується Меріл Стріп, яка виконує роль свекрухи Селести Райт, приїзд якої, вочевидь, стане непростим випробуванням для героїні Ніколь Кідман. І знову прибережне містечко Монтерей стане свідком інтриг і таємниць. Відомо, що сценарій до другої частини серіалу, який отримав чимало престижних нагород, також написала Ліан Моріарті, авторка однойменного роману, що ліг в основу першого сезону.


"Гра престолів" (НВО)

Останній шостий сезон "Гри престолів" (HBO) стане найбільш довгоочікуваним завершенням серіалу. Хто ж зрештою залишиться на Залізному Троні і керуватиме сімома королівствами? Нагадаємо, раніше Кіт Харінгтон поділився враженнями від зйомок серіалу "Гри престолів", а також про радісні і важкі моменти знімального процесу.

"Справжній детектив" (НВО)

Дії в третьому сезоні проходять у 80-х роках минулого століття в місті Озарк штата Арканзас і охоплюють одразу кілька десятиліть, перемикаючись між трьома часовими проміжками. В центрі уваги – жорстокий злочин, пов'язаний зі зникненням двох дітей в Озарку. Детектива поліції Вейна Хея, одержимого пошуками істини, зіграв Махершала Алі. Відповідно, в серіалі третього сезону буде порушене питання расизму, де з жорстоким ставленням білих в Арканзасі 80-х років зіткнеться афроамериканець-детектив.

"Пастка-22" (Hulu)

Екранізація сатиричного однойменного роману Джозефа Геллера 1961 року обіцяє бути цікавою. В серіалі знімуться Г'ю Лоррі ("Доктор Хаус") і Джордж Клуні (який також виступає режисером серіалу). Події відбуваються в Італії під час Другої світової війни. Головний герой Джон Йоссаріан служить у бомбардувальному полку ВПС США. Після загибелі свого побратима, Джон починає ненавидіти всю військову систему. Він намагається уникнути військової служби і прикидається божевільним. Втім Джон потрапляє в бюрократичну пастку. В уставі є таємна поправка, в якій стверджується, що якщо людина відмовляється воювати, то вона вже не може бути божевільною, а навіть навпаки, є розсудливою. Чим далі розвивається сюжет, тим у більшу кількість таких пасток потрапляє Джон.

"Корона" (Netflix)

Новий сезон серіалу стане одним із найдорожчих для стрім-сервісу Netflix. Дії відбуватимуться з 1964-го по 1970-й рік, під час правління Єлизавети II. Зміниться також і акторський склад, адже головні герої змінять свій вік. У новому сезоні, окрім політичних та суспільних подій Британії, розповідатиметься історія кохання Маргарет та баронета Родді Ллевеліна, молодшого за неї на 17 років. А також історія принца Чарльза та його стосунки з Камілою Шанд.

"Добрі передвісники" (Amazon Prime Video)

Ще одна екранізація однойменного роману-фентезі 1990 року Ніла Геймана та Террі Пратчетта. Дії відбуваються напередодні Апокаліпсису у 2018 році. Янгол Азірафель (Майкл Шин) і демон Кроулі (Девід Теннант) за довгий час звикли до комфортного життя на Землі. Вони об'єднують сили, аби Судний день не настав. Антихриста, який і мав запустити механізм Апокаліпсису, вони підміняють при хрещенні звичайної людини. Син диявола потрапляє не до тієї родини, де виростає не таким вже й поганим хлопчиком.

"Край "Дикий Захід" (НВО)

Творці серіалу розповідають, що головна героїня Долорес Абернаті (Еван Рейчел Вуд) знайшла вихід з парку і потрапила до людського світу. Там вона одразу почала замислювати власні плани. Втім режисер обіцяє, що парк "Дикого Заходу" все ж залишиться в серіалі.

"Оповідь служниці" (Hulu)

Головна героїня третього сезону Джун Озборн (Елізабет Мосс) намагається знайти спосіб сховатися від влади тоталітарної республіки, яка приготувала для неї незавидну долю. Серіал про Республіку Галаад став одним із хітів антиутопій.

"Американська історія злочинів" (FX)

Новий сезон присвятили історії про ураган "Катрина", під час якого загинуло майже дві тисячі людей. У медичному центрі "Меморіал" у Новому Орлеані медичний персонал та пацієнти залишилися заблоковані всередині, та ще й без електрики. Лікарі та медсестри вирішують, кому жити, а кому вмерти. Коли ж лікарню евакуювали і почалося розслідування, то в крові 23 пацієнтів знайшли високий рівень наркотичної речовини. Лікаря Поу та двух медсестер звинувачують у вбивстві другого ступеню.

"Академія "Амбрелла" (Netflix)

Серіал відзнятий за мотивами однойменного коміксу про супергероїв. 43 жінки одразу народжують на світ незвичайних малюків. Кожен з них має надможливості. Інопланетянину Реджинальду Харггрівсу (Колм Фіор) вдається врятувати шістьох малюків. Він створює академію, аби розвивати таланти дітей для захисту Землі. Коли ж академія розпалася, а Реджинальд помер, усі вихованці зустрічають на похороні свого наставника і вирішують об'єднатися для захисту людства та розслідування вбивства Реджинальда.
Нагадаємо, раніше 5.ua повідомляв, що стало відоме ім'я режисера та акторський склад приквела "Гри престолів". Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну