УКР РУС
» » "З мене досить": Кіт Харінгтон розповів, як це – бути Джоном Сноу з "Гри престолів"
Всі новини

"З мене досить": Кіт Харінгтон розповів, як це – бути Джоном Сноу з "Гри престолів"

Кіт Харінгтон поділився враженнями від зйомок серіалу "Гри престолів", а також про те, як весь цей час він не міг змінити свій імідж. Про це пише "Новое Время". Повідомляється, що 32-річний Харінгтон майже десятиліття був змушений ходити з зачіскою і формою бороди, з якими в 24 роки вперше з'явився в серіалі. Його підкручене волосся і розпатлана борода були невід'ємними від ролі Джона Сноу. Втім є й радісні моменти. На знімальному майданчику актор знайшов свою кохану – актрису Роуз Леслі, з якої узаконив стосунки в 2018 році. Звісно, в присутності колег по "Грі престолів". Харінгтон закінчив зйомки в серіалі навесні 2018 року, а весь знімальний процес восьмого сезону завершився в липні.
"Здавалося, що останній сезон "Гри престолів" був створений, щоб зломити нас", – розповів актор.
Зйомки восьми заключних епізодів були жорстокими і вимогливими. Для тих акторів, хто перебував там з самого початку, останні дев'ять місяців зйомок були нестерпні.
"Всі були розбиті в кінці. Я не знаю, ми плакали, тому що нам було сумно, що все закінчилося, чи плакали, бо це було з біса втомлюючим. Ми недосипали. Виглядало ніби все було зроблено так, щоб змусити вас думати: мені це набридло. Я пам'ятаю, як всі закінчували свою роботу з полегшенням. Тепер з мене годі. Мені подобається ця робота, це було найкраще в моєму житті, я буду сумувати за серіалом колись, але з мене досить", – поділився думками Харінгтон. "Після першого сезону я казав людям: "Ми, безумовно, не будемо знімати другий сезон". Потім після другого сезону я сказав: "Безумовно, третього не буде, ні". А всі відповідали: "Ти знущаєшся з мене, Кіт? Звичайно, буде третій", – згадує актор.
Зараз Харінгтон готується до нової ролі в спектаклі в театрі Вест-Енду (Лондон), і згадує, як поєднував театральні ролі та зйомки в серіалі.
"Моя голова була не в тому місці. Моя енергія була досить божевільною, бо світ популярного телешоу досить божевільний. Буквально через два дні після "Битви Бастардів" я потрапив до "Фауста". Без перепочинку, і ось я на рекламному щиті, збираюся зіграти одну з найбільш знакових ролей в історії театру", – розповів виконавець ролі Джона Сноу. "Я думаю, що люди, які не працюють в кіно або на телебаченні, не розуміють, наскільки це дезорієнтує, – каже Харінгтон. – Ви перебуваєте поза домом весь час. Приїхати сюди сьогодні [в готель] і побачити, як люди їдуть на роботу, мені здалося справжньою розкішшю. Це звучить божевіллям, але походи на роботу, час з колегами, повернення до своєї сім'ї, приготування їжі, їжа в холодильнику... Звучить дивно, але це те, чого я найбільше чекаю. Через дев'ять років я буду вдома. В одному місці. Статично".
Нагадаємо, раніше 5.ua повідомляв, що стало відоме ім’я режисера та акторський склад приквелу "Гри престолів". Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну