УКР РУС
» » Олексій Суханов стане експертом грандіозного супер-шоу "Дивовижні люди"
Всі новини

Олексій Суханов стане експертом грандіозного супер-шоу "Дивовижні люди"

Олексій Суханов стане експертом грандіозного супер-шоу "Дивовижні люди"

Дізнайся, де і коли дивитися нове шоу "Дивовижні люди" про українців з унікальними здібностями мозку

Телеканал "Україна" готується до прем'єри новітнього масштабного шоу "Дивовижні люди", учасниками якого стануть українці з унікальними здібностями мозку. Одне з чотирьох суддівських крісел телепроекту займе Олексій Суханов, ведучий головного ток-шоу країни "Говорить Україна" на каналі "Україна".

У новому грандіозному супер-шоу "Дивовижні люди" Олексій виступить у ролі одного з експертів, які будуть коментувати унікальність, практичність і складність навчання навичкам героя. Вони допоможуть глядачам обрати найдивовижнішого учасника шоу.

"У кожному з нас є сила, здатність або навіть талант до чогось! Саме цим ми відрізняємося від інших, адже побачити, розгледіти і підтримати цей свій талант чи здібності, означає – відбутися в житті! Це визначає людину як особистість, допомагає йти вперед, бути цікавим не тільки для своїх близьких, а й для світу" - каже Олексій Суханов.

За словами Олексія, розвиваючи свої здібності, людина починає розуміти і сприймати світ інакше – з інтересом і захопленням:

"Таким чином, ти завойовуєш любов світу, і він відповідає тобі тим же. Саме цим мені цікавий проект "Дивовижні люди" і його герої! Адже одного разу вони зрозуміли, захотіли і розвивають те, що дано їм, вони не бояться показувати свої здібності. Мені дуже подобаються такі люди: захоплені, цілеспрямовані, працелюбні, оскільки такою і має бути людина. Вони – для всіх нас приклад, як і саме шоу, яке ще раз всім нам доводить: не бійтеся, розвивайте те, що Вам дано природою, ставайте цікавішими, а отже, успішнішими і добрішими до цього світу."

Як повідомлялося раніше, масштабне шоу "Дивовижні люди" – це українська адаптація популярного німецького формату The Brain, яке успішно виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу. У новому проекті телеканалу-лідера боротися за перемогу будуть люди з видатними розумовими здібностями, які запам'ятовують величезні обсяги інформації, дуже швидко рахують, володіють стереоскопічним зором, вражаючою тактильною, руховою, м'язовою або музичною пам'яттю.

Виробництвом шоу на замовлення каналу "Україна" займається компанія Friends Production. Прем'єра запланована на новий весняний телесезон і буде виходити в ефір телеканалу раз на тиждень.

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну