УКР РУС
Всі новини

До експертів шоу «Дивовижні люди» приєднався вчений

До експертів шоу «Дивовижні люди» приєднався вчений

Скоро на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра новітнього супер-шоу «Дивовижні люди», за перемогу в якому боротимуться українці з видатними розумовими здібностями. Одним з чотирьох експертів розважального телепроекту стане український учений Віктор Комаренко, який доступно і цікаво пояснить, як працює мозок учасників.

Віктор Комаренко поділився, чого очікує від шоу.

«Насамперед, багато особистих вражень, тому що для мене це перший такий досвід. Я покладаю великі сподівання на проект, бо це спосіб показати широкому загалу, що ми самі, без сторонньої допомоги чи впливу, можемо багато чого досягти і немає меж для власного розвитку. Наш проект чудово ілюструє, що всі люди – дуже різні, а часом навіть неординарні, – каже Віктор Комаренко. – Навіть особливі індивідуальні можливості мають цілком наукове пояснення. Тому, пояснюючи їх, ми будемо популяризувати науку. Невігластву, яке панує у соціумі, учасники та експерти проекту протиставляють науковий погляд і, власне, просвітницький компонент цього шоу мотивує мене брати участь у ньому. Адже я сам – популяризатор науки і це одна з моїх місій».

Як повідомлялося раніше, суддями проекту стали популярна телеведуча і почесний посол фонду ООН у галузі народонаселення в Україні Маша Єфросиніна, відома співачка, Королева ночі Оля Полякова, ведучий головного ток-шоу країни «Говорить Україна» на каналі «Україна» Олексій Суханов. У новому шоу «Дивовижні люди» експерти коментуватимуть унікальність, практичність і складність навчання навичкам героя, а також допоможуть глядачам обрати найдивовижнішого учасника шоу.

Масштабне шоу «Дивовижні люди» – це українська адаптація популярного німецького формату The Brain, яке успішно виходить у США, Франції, Китаї, Італії, Бразилії, Португалії та інших країнах світу. У новому проекті телеканалу-лідера боротися за перемогу будуть люди з видатними розумовими здібностями, які запам'ятовують величезні обсяги інформації, дуже швидко рахують, володіють стереоскопічним зором, вражаючою тактильною, руховою, м'язовою або музичною пам'яттю.

Виробництвом шоу на замовлення каналу «Україна» займається компанія Friends Production. Прем'єра запланована на новий весняний телесезон і буде виходити в ефір телеканалу раз на тиждень.

Джерело: tvgid.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну