УКР РУС
» » Комедії, казки та мелодрами: топ-5 зимових фільмів для затишних вечорів
Всі новини

Комедії, казки та мелодрами: топ-5 зимових фільмів для затишних вечорів



Вічне сяйво чистого розуму (2004)

Американська фантастична драма Мішеля Гондрі про кохання двох людей, які навіть забувши один одного, вирішили все-рівно бути разом.

Дії відбуваються на передодня Дня Святого Валентина. Джоел (Джим Керрі) та Клементина (Кейт Вінслет) мають чудові стосунки, їхнє життя ніби феєрверк. Але одного дня Джоел дізнався, що Клементина звернулася за послугами до компанії, яка стирає спогади з людського мозку. Так Клементина вирішила стерти з пам'яті Джоела. Той у свою чергу вирішив те саме зробити стосовно своєї коханої. Коли обоє забули один про одного, вони випадково зустрічаються і знову закохуються. Навіть коли вони згадали про всі свої складнощі в стосунках, вони все-рвіно вирішили продовжувати боротися за своє кохання.




Замерзла в Маямі (2009)

Американська комедія Йонаса Елмера про одиноку бізнес-леді з сонячного Маямі, яка вирішила підкорити холодну Міннесоту і її місцевих мешканців. Звичайно, лінія кохання у фільмі присутня.

Люсі Гілл (Рене Зеллвегер) любить теплий клімат, розкішні речі та стрімкий ріст своєї кар'єри. Одного разу вона відправляється з рідного Маямі у відрядження в сніжну Міннесоту. Там вона намагається потоваришувати з місцевими мешканцями, які не бажають її тепло приймати, а також із суворим кліматом.


Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа (2005)

Екранізація твору "Лев, чаклунка і платтяна шафа" Клайва Льюїса. Історія розповідає про паралельний світ, входом в який є платтяна шафа.

Через бомбардування Лондона чотирьох дітей Певенсі (Пітера, Сьюзен, Едмунда і Люсі) відправляють до друга сім'ї, професора Дігорі Керка. В один день під час гри в схованки в будинку професора маленька Люсі ховається в шафі. Втім шафа вийвилася входом у чарівну країну Нарнію. Там багато хто чекав на появу чотирьох дітей. Адже пророцтво передбачало, що саме вони мають знайти Лева Аслана (володара Нарнії), і з його допомогою звільнити місцевих жителів королівства від чар злої відьми, яка холодом і снігом захопила чарівну країну.


Едвард Руки-ножиці (1990)

Американський фантастичний фільм Тіма Бертона про створеного винахідником незвичайного юнака Едварда, який мав замість рук ножиці.

У старому замку винахідника жінка на ім'я Пеґ знаходить юнака Едварда у якого замість рук величезні ножиці. Пеґ хоче допомогти хлопцю і забирає його до себе додому. Спочатку Едвард стає популярним у містечку: він майстерно підстригає кущі в саду місцевих мешканців, робить неймовірні зачіски собакам та жінкам, його запрошують на телебачення. Але згодом громада вирішує, що Едвард – посланник диявола. Лише Кім, донька Пеґ, вірить Едварду і хоче захистити його від самосуду. Від ревнощів Джим, хлопець Кім, намагається вбити Едварда, втім сам помирає від рук-ножиць. Едвард ховається у своєму замку, а Кім розповідає людям, що Джим та Едвард обоє померли. Через багато років стара Кім розповідає цю історію своїй онучці. Вона стверджує, що Едвард досі живий і коли він вирізає на горі в замку льодові скульптури, внизу в містечку йде снігопад.


Літаком, потягом, автомобілем (1987)

Американська комедія Джона Г'юза про двох чоловіків, які намагаються дістатися до Чикаго. Успішний рекламодавець Ніл Пейдж (Стів Мартін) та чудний продавець кілець для душових фіранок Джон Кенді (Дел Ґріффіт) випадково стають попутниками у дорозі. Через несприятливу погоду Ніл не зміг полетіти до своєї родини додому, тому вирушає з Нью-Йорку в Чикаго потягом. Балакучий та повний оптимізму Джон не дає спокою песимістичному буркотуну Нілу усю дорогу. Їм навіть прийшлося ділити ліжко на двох в одному із готельних номерів. Під кінець подорожі Ніл розуміє, що Джон насправді не має дому та сім'ї, про яку розповідав всю дорогу. Тому Ніл запрошує Джона відсвяткувати День подяки з його родиною.


Нагадаємо, раніше 5.ua повідомляв, що в Нью-Йорку показали фільм-номінант "Оскар-2019" про війну на Сході України премії.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну