УКР РУС
Всі новини

З центрального вокзалу Києва виженуть злодіїв і волоцюг


З Центрального залізничного вокзалу Києва вирішили вигнати тих, хто любить там погрітися або нагріти руки в кишенях туристів. Таке рішення озвучив міністр інфраструктури Володимир Омелян. Кажуть, домовилися з Укрзалізницею і поліцією, щоб посилити контроль на вокзалі. Як боротимуться з тими, кого першими бачать гості Києва на вокзалі?

Ці розбірки ми зняли біля Центрального залізничного вокзалу Києва. Все відбувається на очах у перехожих, яким ця колоритна пара схоже, байдужа. Жінка з розбитим носом і підбитим оком вставати не поспішає.

На численні крадіжки тут же на вокзалі скаржаться відвідувачі з усієї України. Ось, наприклад, це відео з зі злодіями зняли перехожі.

У Міністерстві інфраструктури вирішили на залізничному вокзалі більше не буде крадіжок і небажаних осіб без певного місця проживання. Разом з поліцією і керівництвом Укрзалізниці з нового року тут підсилюють контроль.

"Буде розміщено 50 співробітників спецпідрозділу ТОР, плюс цього місяця ми запускаємо систему відеоспостереження, до якої матиме доступ поліція. Після запуску всіх систем ми наведемо там повний порядок, і люди почуватимуться там безпечно, затишно і комфортно", – говорить міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Чи знають про це безхатченки? Побачивши камеру, вони починають йти переходом. Володимир погодився поговорити, коли купили йому чаю. Розповідає, більше 10 років ночує на вокзалах. На київський приходить погрітися, іноді поспати. Але це виходить не завжди.

"Балончиком в очі бризкають і кийками можуть побити, я ось кілька днів тому по животу отримав з ноги", – розповідає чоловік.

Однак, від цього безхатченків біля вокзалу не зменшується. Більш того, саме тут щонеділі їх годують благодійними обідами громадські організації. Приходять з десяток нужденних. Але деякі з них досить агресивні.

У Мінінфраструктури кажуть: щоб таких випадків хуліганства, а ще крадіжок і злодійств на вокзалі більше не було, потрібен як мінімум місяць. А до кінця року сподіваються навести порядок на вокзалах найбільших міст України.

Раніше ми писали, що на Центральному залізничному вокзалі в Києві з'являться патрулі спецназу..

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну