УКР РУС
» » Насіров вимагає мільйон гривень від лікаря, який давав свідчення про його здоров'я
Всі новини

Насіров вимагає мільйон гривень від лікаря, який давав свідчення про його здоров'я

Нещодавно поновлений на посаді глава Державної фіскальної Служби Роман Насіров вимагає черга суд 1 млн грн відшкодування від кардіолога, який на прохання НАБУ давав свідчення про стан його здоров'я. Про це в Facebook повідомила міністр охорони здоров'я України Уляна Супрун.

"Мені повідомили, що сьогодні о 13:00 в Шевченківському суді міста Києва розглядатимуть справу лікаря, що свідчив у кримінальному провадженні Романа Насірова. Лікар – Максим Соколов, інтервенційний кардіолог, який працює в Інституті кардіології ім. Академіка М.Д.Стражеско", – написала Супрун.

Вона повідомила, що НАБУ зверталося в Інститут кардіології з проханням здійснити обстеження стану здоров'я Р.Насірова. А пізніше кардіолог М. Соколова як голова комісії давав свідчення в суді у справі глави ДФС.

"Перебуваючи під присягою і відповідаючи на питання судді, він озвучив факти про стан здоров'я Насірова. Насіров подав цивільний позов до суду, тому що ці дані оголосили без його дозволу. Паралельно адвокати Насірова подали в поліцію заяву про порушення кримінальної справи з тієї ж причини. У суді від лікаря Насіров вимагає 1 млн грн відшкодування", - написала Супрун.

За її словами, Київський окружний адміністративний суд уже виніс рішення поновити підозрюваного в корупційних злочинах Насірова на посаді глави ДФС України.

"А по лікарю, що свідчив згідно з чинним законодавством, далі проходить судовий розгляд і може бути винесений вирок виплатити величезну суму особі, яка підозрюється в розкраданні мільярдів коштів платників податків", - зазначила міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

  • Поновлення Насірова на посаді глави ДФС: з'явилася реакція США

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва 11 грудня поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Головуюча у справі про звільнення Романа Насірова суддя Окружного адміністративного суду Києва Наталія Клименчук пояснила мотиви рішення суду про скасування розпорядження Кабміну про звільнення Насірова з посади голови Державної фіскальної служби. 

Зокрема вона зазначила, що рішення про звільнення Насірова грунтувалося виключно на його можливому подвійному громадянстві.

Кабінет міністрів України буде оскаржувати рішення про поновлення на посаді голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну