УКР РУС
» » У чому зустріти Новий рік Жовтої Свині 2019: ідеї святкового образу для жінок та чоловіків
Всі новини

У чому зустріти Новий рік Жовтої Свині 2019: ідеї святкового образу для жінок та чоловіків



Жінки

ОДЯГ

Для початку потрібно визначитися з кольором. Обираючи серед різного забарвлень майбутню сукню, варто виділити певну палітру кольорів, а саме:



  • жовтий;



    помаранчевий;



    коричневий;



    золотистий;



    світло-червоний;



    рожевий.

Зауважимо, що для завершення образу можна обрати золоті прикраси та відповідного кольору в'язану накидку на плечі.



  • Довга вечірня сукня. Якщо ви зустрічаєте Новий рік на світському заході, то серед довгих суконь варто обрати таку, яка не буде занадто яскравою. Довга сукня – це вже розкішно. Тому можна обрати коричневий чи рожевий відтінок із мереживним оздобленням або яскравою вишивкою.




  • Коротка сукня. Короткі сукні можуть бути у світло-червоному чи рожевому забарвленні. З аксесуарів обирайте золотистий клатч чи відповідного кольору браслет із сережками.




  • Спідниця і блуза. Якщо такий образ вам до вподоби, то можна обрати класичну білу блузу та яскраву спідницю, наприклад, жовту чи помаранчеву. Аби верх не був занадто "простим", спинка чи плечі мають бути прикрашені золотистим мереживом. Завершенням наряду стане яскравий пояс.




  • Штани чи брючний костюм. Той хто не хоче вдягати сукня чи спідницю, одягне штани. Оберіть світлий верх, той самий білий, наприклад, а низ нехай буде яскравим і соковитим. Доповнити образ може жилетка зі штучної шкіри.


ВЗУТТЯ

Вечірка. Перед тим, як обирати взуття для нового року, пам'ятайте, воно має бути перш за все комфортним. Дівчата можуть обрати туфлі з базового гардеробу, наприклад, тілесні, які 100% будуть актуальними на цей вечір. Або ж придбати нові золотистого чи світло-коричневого відтінків.

Вуличні гуляння. Тут все просто – вдягайте свої зимові чоботи. Втім, якщо ж хочеться зустрічати Новий рік в довершеному образі, варто подумати про оновлення свого взуття і купити теплі, зручні та гарні чобітки.

Вдома. Якщо у вас елегантний образ, то не варто вдягати домашні капці, втім і шпильки також залиште у шафі. Оригінальним рішенням стануть веселі новорічні шкарпетки, наприклад, з оленями чи сніговиками. Цей штрих додасть невимушеності та веселого настрою на всю ніч.




Чоловіки

ОДЯГ І ВЗУТТЯ

Чоловіки, пам'ятайте, якщо ви зустрічаєте Новий рік з коханою, то ваш образ має доповнювати її. Так вже прописано за етикетом. Втім це не означає, що ви маєте повністю бути в однакових нарядах чи в одній кольоровій палітрі. Для чоловіків краще обрати такі кольори:



  • світло-рожевий;



    жовтий;



    червоний;



    коричневий;



    золотистий



    пісочний.

Вечірка. Класичний костюм з білою сорочкою залиште у шафі. Вдягніться у новорічну ніч яскраво. Втім варто пам'ятати, що має бути яскравим або верх, або низ. Тобто якщо у вас червона сорочка, то жовті штани будуть вже занадто яскравим доповненням. У цьому випадку оберіть щось нейтральне, наприклад, коричневий чи навіть чорний низ. У Новорічну ніч можна вдягнути веселу краватку зі сніговиком чи Сантою Клаусом. Зі взуттям та сама ситуація, що й зі штанами, тут варто не перебільшити з кольорами.

Вуличні гуляння. Вдягайтеся тепло і комфортно. Той светр з оленями, що вам подарували, буде якраз в тему. А ще обов'язково вдягніть штани з хутром і тепле-тепле взуття.

Вдома. В разі сімейного проведення свята, варто вибрати простий стиль. Оберіть яскраву жовту чоловічу в’язану кофту або пісочну сорочку в клітинку. А ще візьміть приклад зі своєї другої половинки і вдягніть прикольні веселі шкарпетки, нехай вони навіть будуть парні.


Нагадаємо, раніше 5.ua повідомляв про те, де відсвяткувати і що подивитися в Києві на Новий рік.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну