УКР РУС
» » Німецькі та українські політики і бізнесмени зустрінуться на економічному форумі в Берліні Актуально
Всі новини

Німецькі та українські політики і бізнесмени зустрінуться на економічному форумі в Берліні Актуально

29 листопада 2018 р. федеральний канцлер Ангела Меркель і прем’єр-міністр Володимир Гройсман відкриють роботу 3-го Німецько-українського економічного форму в Домі німецької економіки в Берліні. Через п’ять років після початку Євромайдану, який визначив курс України на модернізацію, ми обговоримо актуальні шанси та виклики для німецьких підприємств у цій країні. На п’яти секціях, у роботі яких візьмуть участь найвпливовіші представники політики та бізнесу, особлива увага приділятиметься таким темам, як розвиток цифрових технологій та Індустрія 4, аграрний сектор і продовольство, логістика, інфраструктура та транспорт, а також комунальне господарство, енергоефективність та управління відходами.

У дискусіях беруть участь міністр фінансів України, міністр інфраструктури України, міністр аграрної політики та продовольства України, держсекретар Міністерства економіки ФРН Томас Барайс, а також члени правління важливих німецьких інвесторів в Україні. Конференція проводиться Асоціацією німецьких торгово-промислових палат (DIHK), Східним комітетом і Східноєвропейським об’єднанням німецької економіки (OAOEV), Німецько-українською промислово-торговельною палатою у співробітництві з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України, посольством України в Берліні та UkraineInvest.

Напередодні конференції, 28 листопада, німецькі інвестори мають змогу обговорити актуальні та нові проекти під час вечері з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

Актуальну програму конференції можна отримати за посиланням: https://www.oaoev.de/veranstaltungen

Про DIHK. Асоціація німецьких торгово-промислових палат (DIHK) представляє 79 регіональних торгово-промислових палат Німеччини (IHK), обов'язковими членами яких є близько 3,6 мільйони підприємств зі секторів торгівлі, промисловості та послуг. Крім того, DIHK координує роботу мережі з понад 140 зовнішньо-торговельних палат, делегацій і представництв Німецької економіки у 92 країнах світу. На федеральному та європейському рівні DIHK представляє інтереси всього виробничого сектору економіки по відношенню до політики, державного управління та громадськості.

Про OAOEV. Організація "Східний комітет і Східноєвропейське об’єднання німецької економіки" (OAOEV) була заснована у травні 2018 р. Нова спільна регіональна ініціатива об’єднує багатий досвід і традиції Східного комітету (1952 р.) та Східноєвропейського об’єднання німецької економіки (1990 р.) та надає підтримку німецькому бізнесу у 29 країнах Центральної, Східної та Південної Європи, Південного Кавказу та Центральної Азії.

Про Німецько-українську промислово-торговельну палату (AHK Ukraine). Німецько-українська промислово-торговельна палата була заснована в Україні у жовтні 2016 р. на основі Угоди між урядами України та Федеративної Республіки Німеччина. Попередником палати була Делегація Німецької економіки в Україні, відкрита у 1993 р. Німецько-українська промислово-торговельна палата налічує наразі 130 членів і продовжує своє динамічне зростання. Вісім комітетів і робочих груп палати щоденно працюють над покращенням рамкових умов для іноземних і, передусім, німецьких інвестицій в Україні.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну