УКР РУС
» » "Це ви підстилка Путіна": Ірина Геращенко відповіла на образу нардепа від "Батьківщини" – відео
Всі новини

"Це ви підстилка Путіна": Ірина Геращенко відповіла на образу нардепа від "Батьківщини" – відео

Поки йшло обговорення про те, чи вводити воєнний стан в Україні, не обійшлося у Верховні Раді без інциденту. Саме взяла слово Ірина Геращенко, і під час виступу її образив народний депутат від "Батьківщини", назвавши її нецензурним словом.

"Зверніть увагу, як вони зараз прибивають заступника голови Верховної Ради, коли правда коле очі. Коли я згадую правду про те, що зараз ці політики повторюють тут сторічну історію, коли через чвари, через скандали… Він тільки що назвав мене нецензурним словом, оцей покидьок з першого ряду. Тому що я їм кажу про правду, що зараз вони хочуть втратити державу. Ми їм цього не дамо. Я не підстилка – ви підстилка, підстилка Путіна. І я прошу чоловіків у залі сказати йому, що я говорю правду... Бабушкою обзивати в нас не можна, а підстилкою можна. Я вимагаю, щоб Власенка вивели з залу... Я вимагаю, щоб Власенко вийшов із зали", – заявила Геращенко. 

Голова ВР закликав Власенка вибачитись перед Геращенко, до цього закликали і низка депутатів. Зрештою Власенко так і не вибачився, проте сказав, що такий його вислів "неприпустимий". 


Згадала Геращенко під час свого виступу затриманих українських моряків: "Я теж хочу розпочати це засідання з трьох прізвищ – Василь Сорока 1991-го року народження, Артеменко Андрій 1994-го року народження, Андрій Ейдер 1999-го року народження. Сьогодні батько Андрія написав у Facebook: "Я пишаюся своїм сином". Ми всі пишаємося цими хлопцями, які юні, молоді здійснили супротив російському агресору. І вони молодці".

"І сьогодні, коли три години лідери фракцій скандували і кричали в кабінеті голови ВР, ви думаєте, вони оці прізвища називали? Ні, вони говорили "вибори-вибори". А в цей час у Нью-Йорку йшло засідання Радбезу ООН і єдина людина, яка там "вибори-вибори" – це представник Росії в ООН. Він говорив про те, що в Україні чекають виборів. Так ось, Москві ми хочемо передати: "Вибори в Україні буде робити український народ, а не Москва і тільки вони будуть їх робити", – наголосила Геращенко. 

Як повідомляв 5.UA, Верховна Рада проголосувала за запровадження воєнного стану в 10 областях Україні. Нагадаємо, ранком неділі, 25 листопада, в районі Керченської протоки корабель РФ протаранив український буксир. Унаслідок зіткнення в українського судна булі пошкоджені головний двигун та обшивка. Згодом стало відомо: РФ перекрила Керченську протоку та підняла в небо вертольоти.  Через агресію РФ Президент України Петро Порошенко зібрав Воєнний кабінет. Також Україна скликала екстрене засідання Ради Безпеки ООН.

Дивіться також фотогалерею за темою:

/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook
/ фото Ірини Геращенко / Facebook Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну