УКР РУС
» » "Євробляхери" заблокували центр Києва і перекрили дороги в 46 містах України
Всі новини

"Євробляхери" заблокували центр Києва і перекрили дороги в 46 містах України

Водії автомобілів на європейській реєстрації заблокували центр Києва і пікетують будівлі Адміністрації президента і Верховної Ради. Після перекриття урядового кварталу рух в центрі столиці було паралізовано.

"Євробляхери" з плакатами "Скасувати акциз!", "Автомобіль - не розкіш", "Ветувати закони №8477 та №8488!" вимагають скасування грабіжницького, на їхню думку, закону про легалізацію ввезених з-за кордону транспортних засобів б/в.

За даними ЗМІ, зараз автодороги заблоковані в 46 містах країни. А в ніч на 20 листопада кордоні з Білоруссю власники машин з литовськими номерами заблокували прикордонний перехід "Нова Гута - Нові Яриловичі". Тільки через дві години учасники протесту стали пропускати машини з білоруськими номерами.

Нагадаємо, власники "евроблях", анонсували проведення 20 листопада всеукраїнської акції протесту. Автомобілістів чекає ускладнення руху в місцях проведення протестів.

"Акції громадянської непокори будуть безстроковими і будуть відбуватися до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема - про скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу", - заявили в громадській організації "АвтовЄроСила", що відстоює права власників авто на єврономерах.

Нагадаємо, поки Верховна Рада розглядала законопроекти, що регулюють розмитнення авто на єврономерах, в Києві було перекрито рух через акцію власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

При цьому генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко відзначав, що закони про розмитнення авто не допоможуть "євробляхерам" через те, що останні, на думку експерта, не зможуть переоформити на себе автомобілі, які належать іноземним фірмам. Експерт доступно пояснив, чому мітинги "євробляхерів" не мають сенсу.

 

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну