УКР РУС
» » "Евробляхери" заблокували пункт пропуску на кордоні, постраждали білоруси
Всі новини

"Евробляхери" заблокували пункт пропуску на кордоні, постраждали білоруси

Власники автомобілів на європейській реєстрації заблокували один з пунктів пропуску на українсько-білоруському кордоні. Це сталося в ніч на вівторок, 20 листопада, на автомобільній дорозі сполученням Чернігів - Нові Яриловичі.

У зв'язку з цим можливе формування черг автотранспорту перед білоруським пунктом пропуску "Нова Гута" при виїзді з країни, при в'їзді в Білорусь - перед українським пунктом пропуску "Нові Яриловичі", повідомляє прес-службу Державного прикордонного комітету Білорусі.

Про ситуацію на кордоні редакції "Сильних новин" повідомив пасажир рейсового автобуса сполученням Київ - Гомель, який повинен був прибути в кінцевий пункт до півночі:

"Автобус зупинила поліція і повідомила, що на кордоні страйк. На в'їзді на прикордонний перехід поперек дороги на "аварійці" стояло близько 10 машин, і близько 20 осіб, які просто ходили по колу. Вони не впускали і не випускали ні машини, ні рейсові автобуси. Я змушений був вийти з автобуса і пройти два кордони пішки".

Як пише видання, близько другої години ночі стало відомо, що страйкуючі стали частково пропускати машини з білоруськими номерами.

Нагадаємо, власники "евроблях", анонсували проведення 20 листопада всеукраїнської акції протесту.Автомобілістів чекає ускладнення руху в місцях проведення протестів.

"Акції громадянської непокори будуть безстроковими і будуть відбуватися до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема - про скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу", - заявили в громадській організації "АвтовЄроСила", що відстоює права власників авто на єврономерах.

Нагадаємо, поки Верховна Рада розглядала законопроекти, що регулюють розмитнення авто на єврономерах, в Києві було перекрито рух через акцію власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

При цьому генеральний директор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів Олег Назаренко відзначав, що закони про розмитнення авто не допоможуть "євробляхерам" через те, що останні, на думку експерта, не зможуть переоформити на себе автомобілі, які належать іноземним фірмам. Експерт доступно пояснив, чому мітинги "євробляхерів" не мають сенсу

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну