УКР РУС
» » Мей пообіцяла британським бізнесменам досягти угоди щодо Brexit
Всі новини

Мей пообіцяла британським бізнесменам досягти угоди щодо Brexit

Керівництво Великої Британії має намір досягти угоди щодо виходу з ЄС, заявила прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, виступаючи перед конфедерацією британської промисловості (CBI).

"Це (Brexit – Ред.) ніколи не мало стати простим і нехитрим. І останній етап мав стати найскладнішим. Але ми бачимо перед собою угоду, яка буде діяти для Великої Британії. І нехай ніхто не сумнівається, я маю намір досягти її", - сказала Мей.

Цілями Brexit стало повернення Великій Британії контролю над кордонами, законами та засобами, звільнення від правил ЄС в сфері сільського і рибного господарства, а також "становлення на шлях процвітання в майбутньому", який забезпечить безпеку і єдність, зазначила Мей.

"Досягти узгодження гарної угоди щодо Brexit протягом найближчих тижнів – ось моя мета. Моя робота полягає в тому, щоб забезпечити найліпшу угоду. Потім парламент має розглянути її і вирішити, що відповідатиме національним інтересам", - додала Мей.

Британський прем'єр також заявила, що укладання торговельної угоди з ЄС не завадить Великій Британії укладати торговельні угоди з різними країнами світу.

"Ви припускаєте, що якщо ми підемо шляхом досягнення гарної торговельної угоди з ЄС, у нас не буде можливості укладати хороші торгові угоди з рештою світу. Але ми зможемо", – сказала Мей.

Для Великої Британії має сенс зберігати хороші торговельні відносини з ЄС, але також мати свободу для підписання торгових угод з країнами поза ЄС, зазначила Мей.

Раніше міністр економіки Німеччини Петер Альтмайер виключив перегляд умов угоди щодо Brexit, досягнутої між Європейським Союзом і Великою Британією.

Міністр зазначив, що ЄС не налаштований вносити правки в угоду, щоб зробити її більш приємною для британських законодавців.


Як відомо, британська влада зараз опинилися в ситуації, за якої їй потрібно або відмовитися від обіцяного виходу країни з Євросоюзу, або погодитися з неминучою економічною катастрофою, яка відбудеться в разі розриву зв'язків з ЄС.

Також ми писали, що кабінет міністрів Сполученого Королівства підтримав проект угоди щодо Brexit.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну