УКР РУС
Всі новини

TeleTrade — надійний партнер в торгівлі на фінансових ринках PR

Незважаючи на те, що біржова торгівля почала свою історію в XVI сторіччі, в Україні ця сфера знаходиться ще в стадії розвитку. Однією з кращих компаній, що надають якісне навчання та послуги в сфері інвестицій, є компанія Телетрейд.

Можливість збільшити свій капітал, виконуючи операції з акціями, валютою, цінними паперами, золотом і навіть нафтою, привертає все більше уваги до торгівлі на біржі. З TeleTrade за короткий термін можна навчитися премудростям трейдингу і почати заробляти під керівництвом досвідчених фахівців. Важливо відзначити, що всі операції, пов'язані із взаємодією трейдера і клієнта відбуваються максимально прозоро: клієнт контролює всі угоди, має можливість використовувати велику кількість фінансових інструментів, стежити за тим, що відбувається і робити висновки, впливаючи на стратегію торгівлі.



TeleTrade — провідник в світ трейдингу

Компанія, створена в 1994 році, є найбільшим брокером на фінансових ринках і за всі роки існування зарекомендувала себе як надійний партнер. Телетрейд дає можливість всім бажаючим вигідно вкладати гроші і отримувати стабільний дохід. Консультації досвідчених фінансових експертів і широкі можливості навчання відкривають шлях в світ інвестицій і трейдингу.

Чому варто вибрати TeleTrade? Це очевидно:

  • Телетрейд — одна з перших компаній, які брали участь в організації торгівлі на фінансових ринках;

  • унікальні навчальні програми забезпечують кожному з клієнтів відмінну теоретичну підготовку і можливість відпрацьовувати навички на окремому демо-рахунку;

  • клієнтам надається цілодобова професійна сервісна підтримка;

  • компанії довіряють — в 30 країнах світу працює мережа з 200 представництв;

  • висококваліфіковані експерти надають клієнтам авторську аналітику і прогнози в галузі торгівлі на біржі.

Одна з головних переваг — прозорість будь-яких операцій на всіх етапах взаємодії клієнтів і фінансових консультантів — свідоцтво абсолютної надійності компанії Телетрейд.



Чим вигідна співпраця з TeleTrade?

Щоб стати успішним і незалежним у фінансовому плані, потрібно постійно прагнути знань і регулярно їх поповнювати. Навчання в Телетрейд дозволить стати справжнім експертом і домогтися поставленої мети. Для цього непотрібні роки навчання у вищому навчальному закладі. Секрет трейдингу можна опанувати набагато швидше, вибравши оптимальний для себе формат: навчання в офісі або дистанційно. Крім платних курсів, фахівці компанії періодично проводять безкоштовні майстер-класи.

Спектр послуг не обмежується навчанням, а включає в себе і торгівлю на фінансових ринках c TeleTrade. Цей процес абсолютно прозорий для клієнта, він регулюється договором і регламентом котирування. Якщо знань і навичок для самостійної торгівлі недостатньо, можна скористатися сервісом "Синхронна торгівля". Копіюючи дії досвідченого трейдера, клієнт повністю контролює засоби на своєму рахунку.

Компанія отримала чимало престижних професійних нагород і заслужено посіла лідерські позиції в сфері торгівлі на біржі. Відкрити світ нових можливостей всім бажаючим допоможе TeleTrade. Відгуки вдячних клієнтів — найкраща рекомендація для тих, хто прагне примножити свій капітал.

Джерело: segodnya.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну