УКР РУС
Всі новини

Діагностування зору сучасними методами

Сьогодні в Україні доступні передові інструменти для виявлення і попередження офтальмологічних хвороб навіть на перших, безсимптомних стадіях. Діагностика дозволяє виявити захворювання, визначити причини його появи та розповсюдження, а також вчасно призначити коректне лікування.

Більшість патологій зорової системи за відсутності лікування можуть не лише погіршити зір, а й стати причиною повної сліпоти. Існують також супутні захворювання. Часто пацієнт страждає одразу від кількох патологій, що значно ускладнює процес терапії. Комплексна діагностика дозволяє повністю оцінити стан зорової системи та розробити індивідуальний план лікування.

Офтальмологічний центр «Ексімер» в Києві проводить повне обстеження для оцінки стану та роботи зорового апарату. Професійні офтальмологи проводять обстеження на сучасному обладнанні за світовими стандартами.

Комп´ютерна діагностика — це безболісний, безконтактний і швидкий спосіб визначення функціональних і анатомічних особливостей органів зору.

Основні причини погіршення зору

Зниження зорових можливостей може бути викликано багатьма чинниками. Більшість людей вважають, що основною причиною є спадковість. Насправді погіршення зору може бути пов'язане з:

  • Захворюваннями — туберкульозом, діабетом, ревматоїдним артритом тощо.
  • Індивідуальною непереносимістю (алергією) чи зниженням імунітету.
  • Перенесеними травмами голови або безпосередньо очей та іншими причинами.
Найчастіше зниження зорових можливостей спостерігається через вікові зміни. Більшість населення України звертається до спеціалістів зі скаргами на погіршення стану очей після 50 років. У похилому віці рекомендовано проходити обстеження щорічно.

За останні роки збільшились випадки звернення до офтальмологів людей, які зловживають іграми на телефонах, планшетах і приставках або постійно працюють за комп´ютером. Внаслідок таких дій розвивається “хвороба сухого ока” (сухий кератокон'юнктивіт).
Існують також вроджені хвороби очей. Малюки можуть з'явитися на світ з різними патологіями чи синдромами, які з поміж іншого впливають на стан зорової системи. Не завжди окулісти наполягають на хірургічному втручанні, але це не стосується вроджених катаракти та глоукоми.

Особливості діагностики зору у дітей

Від самого народження необхідно контролювати здоров'я очей. За нормального розвитку та без видимих відхилень перший візит до офтальмолога варто здійснити через місяць після народження. Перевірки мають бути регулярними, щоб не допустити розвитку патології.
В офтальмологічному центрі «Ексімер» в Одесі для перевірки зору використовують унікальний авторефрактометр, який застосовують навіть при діагностиці немовлят. Апарат дозволяє виміряти гостроту зору та інші показники в ігровій формі.

Переваги діагностування в офтальмологічному центрі 

Ще з дитинства ми звикли відвідувати окуліста у звичайній поліклініці, а з віком додатково перевіряти зір навіть в магазинах з окулярами. Такі діагностики вважаються досить умовними, адже основним тестом в них є візометрія, яка не дає повної картини про стан зорової системи. Такий тест не показує причин погіршення зору.

Відвідавши сучасний офтальмологічний центр, ви можете розраховувати на наступні переваги:

  1. Діагностування на новітніх зразках обладнання, яке вироблено в провідних країнах світу — США, Японії, Німеччини тощо. Спеціалісти можуть провести комплексну перевірку стану зорової системи в рамках одного візиту.
  2. У базову вартість діагностики входить визначення багатьох показників, зокрема гостроти зору, рефракції, внутрішньоочного тиску, стану всіх зорових органів в цілому.
  3. Всі тести проводяться швидко, безконтактно та без болісних відчуттів.
  4. Дослідження проходять згідно з вимогами світових стандартів.
  5. У кожного пацієнта є власна електронна картка, де зберігаються відомості про всі візити, дані тестів, висновки лікарів. Тому офтальмологу легко побачити розвиток захворювання чи стан зорових органів у динаміці.
Не нехтуйте власним здоров'ям — записуйтесь на комплексну діагностику зорової системи.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Додати коментар
Або увійдіть через соціальні мережі
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну