УКР РУС
Всі новини

На Миколаївщині відновлено усі зруйновані мости

Загалом після вигнання ворога з території області збудовано та капітально відремонтовано 21 мостову переправу, з яких половину введено в експлуатацію на Снігурівщині.

Про це повідомив у персональних сторінках в Telegram-каналі та Facebook начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім та начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта, де днями "було введено в експлуатацію ще дві мостові переправи".

Йдеться про відновлення руху по мостовому переходу через Інгулецький магістральний канал біля міста Снігурівка. Там транспортне сполучення перервалося у листопаді 2022 року під час відступу російської окупаційної армії.

Кадри з хроніки будівництва та уже введеного в експлуатацію мосту через Інгулецький магістральний канал. Фото: Миколаївська ОВА

Нову переправу було зведено поряд зі старим мостом, який частково підремонтували для обмеженого руху до завершення будівництва нового. Тепер жителі громади отримали надійне та безпечне транспортне сполучення через магістральний канал.


Другу переправу відкрили біля с. Галаганівка. Міст також відновили бійці 36-ї шляхо-відновлювальної бригади. З обсягом цих робіт вони впоралися менше ніж за місяць.

Тут для будівництва були використані відновлені понтони з колишніх переправ. Їх звезли сюди з усієї громади, полагодили й пустили в дію на спорудженні переходу, що був підірваний росіянами у 2022 році.

Якщо раніше це був пішохідний міст, то нині завдяки посиленій конструкції понтонів та їх збільшеній кількості це повноцінна транспортно-пішохідна переправа. Вона спроможна приймати як легковий, так і пасажирський та вантажний транспорт, а також піших жителів та велосипедистів.


Ось так будувалася мостова понтонна переправа, що замінила підірваний пішохідний міст і віднині стала ще й доступною для транспорту. Скриншот: Авто24

За рік і три місяці військові мостобудівники 36-ї Конотопської шляхо-відновлювальної бригади відновили всі об’єктів транспортної інфраструктури, яку знищили рашисти під час відходу на лівий берег. У залік будівництва та капремонту будівельники записали 11 відновлених мостових переправ: 6 на території громади, 3 переправи в межах колишнього Снігурівського району та ще 2 в сусідніх громадах.


Начальник Снігурівська міської військової адміністрації Іван Кухта: це справжній "Міст Дружби"! Фото: Снігурівська МВА

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну