УКР РУС
» » Volkswagen показав ID.Buzz у рекламі, перед стартом продажів в США
Всі новини

Volkswagen показав ID.Buzz у рекламі, перед стартом продажів в США

Електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz представили в Європі ще у 2022 році, однак він досі не продається в США. Німецький автовиробник вирішив натякнути на можливий старт продажів, показавши мінівен в рекламі.

Рекламний ролик, який показала Volkswagen, розповідає про 75-річну історію бренду в США, починаючи з першого VW Beetle, який прибув у гавань Нью-Йорка на борту судна. З плином років можна побачити різноманітні автомобілі, включаючи Type 2 Microbus, Rabbit, New Beetle та електричний ID.4. Ролик завершується останнім електромобілем Volkswagen – ID.Buzz 2025 року.

В Штатах продажі електричного мікроавтобуса почнуться цього року. Volkswagen ще не оголосив рівні комплектації та ціни на ID.Buzz. Експерти припускають, що ціна стартуватиме від 50 000 доларів, а рівні комплектації можуть бути такими ж, як на ID.4.


ID.Buzz пропонуватиметься як з заднім, так і з повним приводом. Перший варіант оснащений єдиним електродвигуном потужністю 282 кінські сили, тоді як другий має ще передній двигун на загальну потужність близько 330 к.с.

Електромінівен оснащено батареї місткістю 86,0 кВт-год та має запас ходу в 460 км. Volkswagen каже, що ID.Buzz підключений до швидкого зарядного пристрою постійного струму та заряджається від 10 до 80 відсотків приблизно за 30 хвилин.


В США фургон пропонуватиметься виключно в пасажирській версії, а в Європі також доступна вантажна версія ID.Buzz Cargo. Усередині пасажирський варіант оснащений стандартними функціями.

Передні сидіння з електроприводом також мають підігрів, вентиляцію та масаж. Другий ряд також має підігрів у стандартній комплектації, а багатомісне сидіння можна замінити на пару окремих крісел за додаткову оплату.

10,0-дюймова панель приладів та 12,9-дюймовий сенсорний екран також є стандартними, як і бездротова зарядка телефону. У салоні є вісім портів USB-C. Volkswagen також пропонує панорамний люк довжиною 172 см.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну