УКР РУС
» » Рестомоди Jaguar C-Type 1953 року та Alfa Romeo Giulia GT 1965 року потішать грошовитих любителів ретро
Всі новини

Рестомоди Jaguar C-Type 1953 року та Alfa Romeo Giulia GT 1965 року потішать грошовитих любителів ретро

Німецька компанія Emilia Auto береться збудувати 22 автомобіля з формами класичного купе і начинням від сучасної Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. А британський автовиробник будуватиме свої репродукції за автентичними кресленнями 1950-х років і вони будуть ідентичними новим автомобілям того часу, навіть зібрані вручну.

Дрібносерійне виробництво класичних і вінтажних автомобілів сьогодні надзвичайно популярне, як серед самих автовиробників, так і серед незалежних компаній. Останній приклад – неокласика від Jaguar та фірми Emilia Auto.

Alfa Romeo GT дебютувала у 1963 році, до 1965 року були версії GT і GTV, на зміну яким прийшли Veloce і Junior, що протримались до завершення виробництва у 1977 році. Німецька компанія Emilia Auto хоче відродити цей класичний автомобіль за допомогою сучасної техніки Alfa Romeo. Свій рестомод вони називають Emilia GT Veloce.

У Emilia Auto вирішили, що 2,9-літровий бі-турбо V6 від Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio буде відмінним силовим агрегатом для класичного купе. Результат – 500 кінських сил потужності та 600 ньютон-метрів крутного моменту. Агрегат під’єднано до 8-швидкісної автоматичної коробки передач, яка розподіляє оберти між обома осями.

рестомоду: класична архітектура плюс обережно вписані в неї сучасні девайси. Спортивні сидіння Recaro, панель приладів та вентиляційні отвори кондиціонера – це з нового, а дерев’яне кермо та руків’я коробки передач – від класики.

Наразі Emilia GT Veloce – лише візуалізація. Але компанія приймає замовлення на обмежений тираж всього 22 автомобілів, обіцяючи збудувати перший автомобіль у другій половині 2022 року. Вартість цієї сучасної класики становить 400 000 євро.



















Фото: Emilia GT Veloce / Carscoops




















Фото: заводська репліка Jaguar C-Type 1953 року / Jaguar

Jaguar працюватиме з традиційними матеріалами та використовуватиме традиційні методи, щоб забезпечити найвищий ступінь автентичності. Під капотом спорткара сидітиме 3,4-літровий шестициліндровий агрегат з трійкою карбюраторів Weber, до якого повітря подається за допомогою ковша у капоті. На виготовлення кожного двигуна майстрам Jaguar потрібно дев’ять місяців, але результат – 220 к.с. потужності.

Подібні реплікації мають відповідати правилам безпеки FIA, тому виробнику доведеться внести деякі зміни в конструкцію. Наприклад, на автомобілі будуть встановлюватись захисні дуги, які вбережуть водія у разі перекидання машини.

Автомобілі будуть доступні у восьми кольорах інтер’єру та 12 кольорах зовнішнього вигляду. Замовники також можуть додати гоночну графіку за бажанням.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну