УКР РУС
» » Поради з використання манікюрних фрез для підготовки нігтьової пластини перед нанесенням гель-лаку
Всі новини

Поради з використання манікюрних фрез для підготовки нігтьової пластини перед нанесенням гель-лаку

Підготовка нігтьової пластини перед нанесенням штучного покриття — це важливий етап, який безпосередньо впливає на якість та стійкість манікюру. Використовуючи різноманітні насадки для фрезера, можна полегшити роботу майстра, пришвидшити процес підготовки та забезпечити ідеальну базу для гель-лаку. Отже, які фрези для манікюру варто придбати, щоб досягти ідеального результату при нанесенні штучного покриття? 


Різноманітні фрези для манікюру: які насадки обрати для підготовки нігтьової пластини перед нанесенням штучного покриття? 

Керамічні фрези для манікюру, алмазні, твердосплавні, силіконові — всі вони мають своє цільове призначення. Для ефективної роботи майстра потрібно купити насадки для фрезера з різних матеріалів та з різним ступенем абразивності, адже одні інструменти використовують для обробки натурального нігтя та навколонігтьового простору, а іншими надають форму, зменшують товщину штучного нігтя  тощо. 

Недостатньо знати, які фрези для манікюрного фрезера підходять для підготовки нігтьової пластини перед нанесенням гель-лаку, адже потрібно ще й ними правильно користуватися. Наші поради допоможуть вам досягти ідеального результату при апаратних манікюрних процедурах:

  • Вибір правильної насадки. Алмазні фрези для манікюру найкраще підходять для обробки поверхні під гель-лак. Вони забезпечують точність та мінімізують ризик пошкодження нігтів під час процедури.

  • Дезінфекція рук та інструментів. Після обробки дезінфекційними розчинами потрібно акуратно відсунути кутикулу за допомогою пушера (апельсинової палички), алмазної фрези «Полум’я», або твердосплавним шестигранником. Також майстри використовують насадки для обробки краю нігтя, щоб досягти гарної форми. Купити фрезу для манікюру такого типу можна у будь-якому манікюрному магазині.

  • Регулювання швидкості фрезера. Експерти рекомендують працювати на помірній швидкості, щоб уникнути перегріву та подразнення нігтьової пластини. 

  • Уникайте тривалого впливу фрези на одне й те ж місце, оскільки це може стати причиною пошкодження нігтя. Щоб уникнути травматизму, рухайтесь рівномірно та не тисніть на фрезерну насадку.

  • Не забувайте про витяжку. Дуже важливо зібрати увесь пил після завершення підготовчого етапу перед нанесенням гель-лаку. Вручну це зробити важче, тому краще придбати спеціальне обладнання. Перед тим, як розпочати нанесення штучного покриття, потрібно обробити нігті спеціальним дегідраційним засобом.


Якщо ви хочете протестувати наші поради та не знаєте, де продається якісна твердосплавна фреза, алмазна чи керамічна, рекомендуємо завітати у манікюрний магазин «Віталіна». Компанія є офіційним постачальником товарів імпортного та українського виробництва, тому купувати насадки для фрезера в Одесі ви можете відвідати фізичні магазини «Віталіна» за адресами: вул. Бочарова 60/1 та вул. Торгова 26, пав. Ц55.

Купити фрезу для манікюру в інтернет-магазині Witalina — раціональне та вигідне рішення для початківців та провідних нейл-майстрів


Witalina — онлайн-світ манікюрного мистецтва, де кожен клієнт може придбати інструменти для ефективної та злагодженої роботи. На сайті представлений великий вибір насадок для фрезера: алмазні, керамічні, твердосплавні, силіконові, бавовняні і т. д. Особливої уваги заслуговують фрези торгової марки Nisima, які продає компанія манікюрного обладнання «Віталіна». Ці насадки витримують 45-50 процедур, в той час як аналогічні інструменти втричі менше. Вони досить зносостійкі, комфортні в роботі та виготовлені з якісних матеріалів.

Щоб підібрати насадки, які допоможуть вам підготувати нігтьову пластину під гель-лак, переходьте на сайт компанії Witalina та переглядайте онлайн-каталог. Купуйте професійні інструменти за доступними цінами та досягайте ідеального результату разом з «Віталіна». 

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну