УКР РУС
Всі новини

Нову Lancia Ypsilon 2024 показали до прем'єри

Формально презентації хетчбека досі не було - в компанії показали лише тизер, в якому розкрито зовнішній вигляд новинки, а характеристики хетчбека залишаються невідомими. Прем'єру нового покоління Lancia Ypsilon заплановано на 14 лютого.

Нова Lancia Ypsilon позиціонується як преміальна модель В-класу. Це означає, що її конкурентами будуть Audi A1 та Mini Cooper. Хетчбек стане першим в абсолютно новій лінійці бренду.

В своєму офіційному ролику компанія показала топову комплектацію моделі - Edizione Limitata Cassina. Усього буде випущено 1906 таких авто, адже бренд Lancia було засновано у 1906 році.


Екстер'єр хетчбека виглядає досить футуристично та сучасно й виконаний у стилі концепту Pu+Ra HPE. З незвичних деталей - великий напис Lancia на чорній глянцевій вставці на капоті. Аналогічний елемент розташований і на дверцятах багажника.

В салоні Ypsilon має два дисплеї: панель приладів водія та екран мультимедіа. Також на центральній консолі можна помітити напівкруглий майданчик “tavolino”, що в перекладі з італійської означає "столик".


Її розробили у співпраці з меблевою фабрикою Cassina – з вбудованою бездротовою зарядкою для смартфона та логотипом Cassina. Особливістю моделі стала нова фірмова мультимедіа SALA, адаптована для керування жестами чи голосовими командами.

Технічні характеристики Lancia Ypsilon не розкрито, але відомо, що нова Lancia буде електромобілем. Однак, платформа CMP/e-CMP, яка лежить в основі хетчбека й ріднить його з іншими моделями Stellantis, дозволяє робити в тому числі як версії з двигунами внутрішнього згоряння, так і з силовими гібридними установками.


Подейкують, що електричний Ypsilon отримає 156-сильний двигун і батарею на 54 кВт/год, а його запас ходу складе 403 км. Також запропонують гібрид з 1,2-літровим бензиновим турбомотором та 48-вольтною «м'якою» установкою. Але всі подробиці, включаючи технічні характеристики, стануть відомими лише після офіційного дебюту.


Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну