УКР РУС
» » Прості способи розвитку дитини з цікавими іграшками. Обирайте найкраще для своєї дитини
Всі новини

Прості способи розвитку дитини з цікавими іграшками. Обирайте найкраще для своєї дитини

Вкрай важко уявити щасливе та безтурботне дитинство без іграшок. Коли малеча ними грається, у неї покращується настрій і з'являється щира посмішка на обличчі. А щоб дитина не лише відпочивала весело, а й з користю, дорослим варто підготувати розвиваючі іграшки для дітей. В залежності від особливостей і функцій, забавки призначаються для розвитку моторики, уваги, пам'яті, логіки, мислення й інших  якостей. Важливо, аби подібні розваги, перш за все, подобались дитині і були абсолютно безпечними. Саме з цих причин вам варто ознайомитися з певними нюансами щодо вибору тих чи інших дитячих забавок, в залежності від віку дитини.

Як обрати розвиваючі іграшки для дітей в залежності від віку?

Купуючи іграшки для розвитку дітей, вам варто першочергово поцікавитись, якими функціями вони характеризуються, на які якості позитивно впливають та для якого віку підходять.


До 1 року

Доволі актуальною у такому віці є м'яка книга для малюка з пищанням чи шуршанням. Коли батьки її читатимуть чи демонструватимуть картинки, малеча насолоджуватиметься цікавими звуковими ефектами.


Від 1 до 2 років

Великий попит у такому віці мають прості дерев'яні пазли, що складаються з декількох лаконічних деталей. Неабиякий інтерес також викликають розвиваючі книжки для малюків з зображенням тваринок чи птахів. Завдяки яскравим малюнкам і приємним звукам, дитина в ігровій формі досліджуватиме навколишній світ.


Від 3 до 6 років

Якщо ваша малеча обожнює щось збирати, класним рішенням стануть прості конструктори чи пазли. Окрім цього, неабиякий інтерес можуть викликати набори для творчості, до прикладу, розмальовки та кольорові олівці.



Від 6 до 8 років

У цьому віці дітки все частіше відпочивають зі своїми ровесниками. Для корисного дозвілля придбайте захоплюючі настільні ігри, що розвивають логіку, моторику, мислення. Якщо ж ваша дитина обожнює активний відпочинок на природі, тоді чудовим рішенням стане набір для бадмінтону чи дитячий скутер, що гарантують правильний фізичний розвиток. Коли хочеться потішити малечу, можна купити плюшеві іграшки, машинки чи ляльки. Їх перевагою є те, що вони дають змогу грати у рольові ігри з ровесниками, налагоджуючи комунікативні навички з самого дитинства.


Від 8 років

Для дітей шкільного віку купити дитячі іграшки можна різноманітні. Оскільки після 8 років характер малечі і інтереси вже добре сформовані, обирайте забавки, опираючись саме на них. Наприклад, ваша дитина обожнює щось досліджувати чи експериментувати - класним рішенням стануть розважальні наукові ігри. Завдяки таким забавкам, вона на мить відчує себе досвідченим хіміком, детективом чи навіть тату-майстром. Коли дитині подобається щось збирати, придбайте конструктор чи, наприклад, об'ємні та функціональні пазли.

Купити дитячі іграшки недорого пропонує інтернет-магазин MamsFamily!

Шукаєте місце, де можна купити дитячі іграшки недорого, проте відмінної якості,  - завітайте в інтернет-магазин mams.family. В наявності є безліч розвиваючих забавок, що принесуть дитині максимум користі. В інтернет-магазині MamsFamily вам вдасться як купити розвиваючі іграшки для немовлят, так і замовити актуальні розваги для дітей шкільного віку. Завдяки тому, що він веде співпрацю з надійними брендами, ви знайдете лише якісні та сертифіковані товари. Мамс Фемілі - інтернет-магазин якісних дитячих іграшок, де представлені такі актуальні розвиваючі розваги:

  • м'які книжечки з ефектами шуршання та пищання;

  • пазли різної складності, у тому числі об'ємні 3-D конструкції;

  • конструктори для діток різного віку, починаючи від простих з декількох елементів і завершуючи складними;

  • навчальні ігри, завдяки яким ваш малюк може проводити різноманітні дослідження і не тільки;

  • набори для творчості, що подобаються креативним дітям, та інші.

Замовити товари для дітей в онлайн-магазині MamsFamily - це забезпечити дитині захоплююче проведення часу з користю для фізичного чи розумового розвитку. Обирайте найкращі забавки, враховуючи вік малечі, і створіть їй ідеальні умови для дослідження навколишнього світу.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну