УКР РУС
Всі новини

Кому війна, а корупціонерам мати рідна

Звільнення голови Дніпропетровської обласної адміністрації Валентина Резниченка викликало справжній корупційний скандал. Нагляд за обласним бюджетом провалився через фітнес тренерку Резниченка, яка вів свою фірму-прокладку, виводячи мільярди гривень з бюджету. Усе це сталося під час війни, коли Україна протистоїть небезпеці з боку свого ворога.

У ході розслідування стало відомо, що в скандалі замішаний і радник колишнього голови ОДА – Валентина Резниченка – Юрій Голік. Він керував програмою “Велике Будівництво” в області та давав дозвіл на використання вкрадених мільярдів. Співпрацював із “зашквареним” заступником керівника Офісу президента Кирилом Тимошенком, який також був причетний до скандалу і звільнений з посади.

Доказами по цих персонажах зараз займаються правоохоронні органи. А от новим потенційним кадровим призначенням є Дмитро Тишлек, який дуже хоче отримати посаду голови Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Інсайдерська інформація засвідчує, що Тишлек ще не так давно живе у квартирі колишнього радника екс-голови Дніпро ОДА – Юрія Голіка.

Цей факт викликає підозри і запитання щодо пов’язаності Тишлека з корупційними схемами, які провадяться у зв’язку з Резниченком, Голіком та Тимошенком.

Але стає зрозумілі, ще деякі “сімейні” зв’язки Дмитра Тишлека, його пов’язують, з першим заступником голови військової адміністрації Дніпропетровської області – Орловим Володимиром Володимировичем, який в свою чергу теж являється фігурантом корупційних скандалів та розслідувань, можна зробити припущення, що і Дмитра Тишлека і його “кума” Орлова В.В., лобіюють один корупційний пул людей, а саме Тимошенко, Голік, Резниченко.

Джерело: vingazeta.in.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну