УКР РУС
Всі новини

Американці показали оновлений Jeep Grand Cherokee 2021

"Найдосконаліший у технологічному плані, з кращим приводом 4x4 та найбільш розкішний Grand Cherokee з усіх", – стверджує виробник.

Jeep Grand Cherokee актуального покоління у продажу вже два роки, тож настав час для його оновлення. Найважливішою зміною для позашляховика наступного модельного року стала поява гібридної силової установки.

Оновлений Jeep Grand Cherokee зовні став більше нагадувати Wagoneer та Grand Wagoneer, переважно, завдяки іншій оптиці. А Grand Cherokee 4xe – м’який плагін-гібрид (plug-in mild-hybrid) має ще й помітно інші бампери, які виділяють його в окрему “підмодель”. Гібрид здатен долати в чисто електричному режимі 40 кілометрів, а загальний запас ходу становить понад 708 км.

Jeep Grand Cherokee 4xe оснащений двома електромоторами, акумулятором, 2-літровим чотирициліндровим турбомотором та 8-швидкісною автоматичною трансмісією TorqueFlite. Комбінована віддача установки – 375 к.с. та 637 Нм крутного моменту.























Фото: Jeep Grand Cherokee 2021 / Stellantis

Стандартний генератор змінного струму, що зустрічається на більшості транспортних засобів такого типу, у випадку 4xe замінюється генератором з рідинним охолодженням. Це дозволяє транспортному засобу плавно перемикатися з повністю електричного режиму на гібридний режим під час зупинки та початку руху. Гібридна установка 4xe доступна для п’яти комплектацій Grand Cherokee з семи, що пропонуються у США.

Також Grand Cherokee доступний зі знайомими моторами V6 та 5,7-літровим HEMI V8. Залежно від мотору та рівня комплектації, Jeep пропонує три версії повного приводу. Quadra-Trac I з муфтою в приводі передньої осі призначена для найпростіших виконань Grand Cherokee, гібрид оснащений приводом Quadra-Trac II з двоступеневою роздавальною коробкою і демультиплікатором зі коефіцієнтом пониження 2,72 : 1, а виконанню Grand Cherokee Trailhawk призначений Quadra-Drive II з електронним блокуванням диференціалу. Останній також отримав пневмопідвіску Quadra-Lift, позашляховий обмежувач швидкості Selec-Speed, стабілізатор з гідрозамками, захисні пластини зі сталі та система контролю тяги Selec-Terrain.

Jeep Grand Cherokee 2021 (за американськими стандартами позначається 2022-м модельним роком) стартують з відмітки 37 390 доларів, а топова комплектація обійдеться від 63 365 доларів. Ціни на Grand Cherokee 4xe поки не оголошені.

Jeep Grand Cherokee 2021 з'являться в американських дилерів марки у четвертому кварталі цього року, а гібридні 4xe прибудуть на початку 2022. На інших ринках новинка очікується з запізненням від трьох до шести місяців, а гібрид може затриматись і до 2023 року.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну