УКР РУС
» » Grand Wagoneer Concept представлений, як нова модель та суббренд Jeep
Всі новини

Grand Wagoneer Concept представлений, як нова модель та суббренд Jeep

Концепт Jeep Grand Wagoneer представляє собою одночасно серійний автомобіль та концепцію цілого бренду під назвою "Wagoneer", що стане преміум маркою у складі Jeep.

Grand Wagoneer Concept “надасть нового змісту поняттю американської розкоші”. Преміальні “Вегонір” почну випускати з наступного року.

Під назвою Wagoneer у 1962 році Jeep випустив позашляховик з автоматичною коробкою передач, незалежною передньою підвіскою та преміальним інтер’єром, а його наступник у 1984 році вже звався Grand Wagoneer і був “першим у світі розкішним позашляховиком”. Тепер під торговою маркою Wagoneer обіцяють знову запропонувати передові технології в області комфорту і безпеки.

Товарні Jeep Wagoneer і Grand Wagoneer будуть випускати у Мічигані – мапа Детройта на даху концепта є відсилкою до цього факту.

Позашляховики Wagoneer отримають три системи повного приводу на вибір, пневматичну підвіску Quadra-Lift, надзвичайні можливості буксирування, “відмінну динаміка руху” та плагін-гібридну силову установку. Характеристики силового агрегата не названі.

Grand Wagoneer спорядили 24-дюймовими колесами, підсвіченими об’ємними лого, світлодіодною оптикою, функціональними аеродинамічними елементами кузову.

Grand Wagoneer Concept представлений, як нова модель та суббренд Jeep





































Фото: Jeep Grand Wagonee / fcanorthamerica

Оригінальний Grand Wagoneer був оздоблений дерев’яними панелями зовні, тоді як у сучасного деревини більше всередині. В інтер’єрі вона поєднана з алюмінієм, склом, штучною замшею, “лаковими” панелями, за якими ховаються екрани.

Кабіна Grand Wagoneer забезпечена чотирма екранами: 12,3-дюймовою панеллю приладів, 12,1-дюймовий для мультимедіа та налаштувань авто, 10,25-дюймовий для управління функціями комфорту та 10,25-дюймовий тачскрін для переднього пасажира.

Пасажирам другого ряду сидінь виділили ще три дисплеї. Два індивідуальні мають діагональ 10,1 дюйма, а загальний на центральній консолі має діагональ у 10,25 дюйма. Тим, хто сидітиме на останньому ряду, доведеться піддивлятись у екрани другого ряду.

Усі мультимедійні можливості забезпечує система Uconnect 5. Стверджується, що вона уп'ятеро краща за Uconnect попередньої версії. Вона працює на Android та має широкі можливості для зв’язку, розваг і персоналізації.

Jeep Grand Wagoneer Concept став першим автомобілем, для якого акустику створив премум-бренд McIntosh, що спеціалізується на домашніх аудіосистема класу High-End. Позашляховик отримав 23 динаміка, оформлених в алюміній і чорний глянець та 24-канальний підсилювач.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну