УКР РУС
» » Все, що потрібно знати для регулярного догляду за шкірою обличчя
Всі новини

Все, що потрібно знати для регулярного догляду за шкірою обличчя

Ретельний догляд за шкірою – наріжний камінь гарного зовнішнього вигляду. Доглянута шкіра означає, що у тебе буде менше висипань, подразнень і почервоніння, і ти зможеш запобігти появі видимих ознак старіння.
У цьому питанні одним з основних моментів є вибір правильних косметичних засобів. Придбати їх за вигідною ціною можна онлайн в магазині Ватсонс.

 

Основи підбору засобів 

Не існує єдиного універсального способу догляду за шкірою, тому що вона у всіх індивідуальна. Тому, коли справа доходить до визначення правильної процедури по догляду, є два важливі параметри: тип шкіри і її стан.
Найпоширеніші типи шкіри:
  • суха,
  • нормальна,
  • жирна.
Суха шкіра буває у людей з маленькими порами і відчуттям стягнутості, вона не стає жирною протягом дня. Нормальна шкіра також не набуває жирного блиску і зазвичай не характеризується стягнутістю або дискомфортними відчуттями. Жирна – з великими порами і може накопичувати жир протягом дня, найчастіше навколо носа і лоба.
Проблеми зі шкірою можуть бути різними. Наприклад, ознаки старіння, прищі, гіперпігментація, почервоніння і подразнення. Продукти часто розробляються для вирішення конкретної проблеми.

Базові процедури

  1. Очищення                                                                                                                      Рекомендується використовувати м'який очищаючий засіб, але на ніч можна застосовувати більш сильні продукти, які допомагають зняти макіяж, наприклад очищуюча олія. Також можна спробувати «подвійне очищення», використовуючи засіб для вмивання на водній основі після масляного, щоб змити забруднення і жир з пір.
    Для сухої шкіри краще пошукати продукти з написом «ніжний» або «кремовий» на етикетці. Піна є відмінним варіантом. Тим, у кого більш жирна шкіра, варто звернути увагу на гелеві формули. Люди з нормальним типом шкіри можуть піти в будь-якому напрямку або вибрати класичний засіб. Для шкіри, схильної до акне, підійде формула з саліциловою кислотою.
  2. Тонізація                                                                                                                        Додатково очистити і «оживити» шкіру дозволить тонік. При прищах або проблемному епідермісі знадобиться тонік з високою концентрацією молочної або саліцилової кислоти, в ідеалі в поєднанні з більш заспокійливими інгредієнтами, такими як алое. При старінні або темних плямах шукай такі інгредієнти, як AHA, BHA або гліколева кислота.
  3. Зволоження                                                                                                                  Насичення шкіри вологою і її утримання надзвичайно важливо для збереження її привабливості, пружності і здорового зовнішнього вигляду. Для цього використовуй денні та нічні креми, флюїди, сироватки та інші засоби. Масла для обличчя – прекрасне рішення, щоб утримувати вологу під час сну і пом'якшити шкіру. Зокрема, якщо ти використовуєш активні інгредієнти, такі як ретинол і альфа-гідроксикислоти, масла – відмінний спосіб додати вологу.
  4. Догляд за делікатними ділянками                                                                    Окремої уваги потребує чутлива шкіра навколо очей. Ти можеш нанести трохи сироватки, а потім свій улюблений крем для очей. Формули можуть мати і гелеву консистенцію, яка освіжає і охолоджує шкіру. Засоби проти старіння зазвичай більш насичені і кремові. Темні кола можуть поступово зникнути з плином часу при послідовному застосуванні цільового продукту з вітаміном С.
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну