УКР РУС
Всі новини

3Д шпалери ― оригінальні рішення для дому

Останнім часом все більше і більше людей робить вибір на користь 3Д шпалерів. Їх переваги очевидні: вони оригінальні та здатні до невпізнання змінити приміщення.

Шпалери 3д Львів це чудовий спосіб стильно оформити своє помешкання.

Тапетами 3Д називають вироби, на поверхні яких друкують тривимірний малюнок. Завдяки цьому створюється враження, ніби простір кімнати продовжується у стіні. Цей візуальний обман може оптично збільшити приміщення.

3д шпалери на стіну у Львові це стильний елемент інтер’єру, який підкреслює смаки власників помешкання.

Різновиди 3Д шпалер

Існує кілька головних видів шпалер з тривимірним малюнком. Серед них:

  1. Панорамні ― це тапети із зображеннями міст чи інших об’єктів. Вони чудово вписуються в інтер'єр вітальні чи їдальні. Як правило, такі шпалери виконані в одній кольоровій гамі без різких контрастів.

  2. Абстрактні ― вироби мають на собі фантазійні зображення і створюють враження заглибленого простору. Такі шпалери ідеально підходять для невеликих квартир, адже візуально збільшують приміщення.

  3. Флуоресцентні ― такі вироби мають унікальну здатність світитися у темноті. Часто при повній відсутності світла, видно контури зображення чи певні його елементи. Ці шпалери підійдуть для інтер'єрів у стилі хай-тек.

Як підібрати кольорову гаму шпалер 3Д

Для того, щоб 3д шпалери тішили око та створювали затишок у помешканні, потрібно правильно підібрати їх колір. Від поєднання барв залежить багато, тому процесу вибору слід присвятити трохи часу.

Якщо кімната оформлена у білих, сірих чи пастельних тонах, то 3д шпалери повинні виділятися. Варто вибрати моделі у насичених відтінках, наприклад яскраві квіти, нічні панорами міст, літній або осінній ліс, водоспад.

Для кімнат, де переважають глибокі сині кольори підходять тапети нейтральних відтінків. Наприклад, пустельні пейзажі, зимові панорами та інше. Чудово поєднується з синім також жовтогарячий. Тому можна придбати шпалери з яскравими тюльпанами чи соняхами.

Для приміщень, у яких переважає фіолетовий, можна підібрати шпалери у рожевих тонах. Таке поєднання створить заспокійливу та мирну атмосферу, де можна розслабитися та провести час з сім'єю.

Часто 3д шпалери використовують у якості картин, тому що їх розміри варіюються. Такі вироби можуть закривати цілу стіну, або ж тільки її частину. Тому якщо у Вас є улюблена картина, то її можна використати в якості фону для Вашої вітальні.

Під час купівлі тривимірних шпалер, обов'язково уточнюйте їх якість у продавців. Для того, щоб полотно прослужило довго, не потріскало та не втратило кольорів, воно повинно бути виготовлене з матеріалів високого класу. Як правило, такі вироби недешеві, однак їх переваги очевидні.

3д шпалери це новинка у світі тапет. Незважаючи на це, вони здобули чималу популярність серед користувачів та отримали безліч позитивних відгуків. Їх головною перевагою є універсальність, адже вони підходять для кожного приміщення.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну