УКР РУС
Всі новини

Срібні печатки: носити чи ні

Чоловічі прикраси стають дедалі популярнішими. Їх купують для себе і на подарунок. Особливо затребувані срібні печатки — стильні ювелірні вироби, які легко впишуться в будь-який образ і стануть його яскравим акцентом. Знайти гарну, недорогу прикрасу можна тут https://zolotoyvek.ua/ru/kolca/l/tip_izdeliya:perstni-pechatki/vid_metalla:serebro/.

Чи потрібна вам срібна печатка

Багато чоловіків поки не вирішили, чи хочуть вони носити срібну печатку. На користь цього аксесуара можна сказати наступне:

  1. В залежності від моделі, срібна печатка впишеться в будь-який стиль одягу. Лаконічні моделі без вставок під діловий костюм, масивні, рясно інкрустовані каблучки для урочистих заходів, ювелірні вироби з незвичайним дизайном для міського стилю — кожен знайде свою прикрасу.
  2. Срібні печатки відмінно виглядають, а коштують значно менше золотих і платинових ювелірних виробів. Білий метал гармонійно поєднується з різними дорогоцінними і штучними каменями, підходить під будь-який стиль одягу і простий у догляді. При дбайливому носінні і зберіганні, а також регулярному усунені забруднень за допомогою мильного розчину з декількома краплями нашатирного спирту прикраса прослужить багаторічний термін, не потемніє і не деформується.
  3. Срібна печатка легко поєднується з іншими аксесуарами: ланцюжком з кулоном і без, обручкою, яку можна носити на іншій руці, браслетом, наручним годинником. Раніше за правилами ювелірного етикету всі прикраси, які ви одягаєте, повинні були бути виготовлені з одного матеріалу, а також відповідати фурнітурі на одязі, барсетці, гаманці. Сьогодні дизайнери допускають різні експерименти: можна надіти срібну печатку із золотим браслетом, головне, оцінити візуально, наскільки доречна така комбінація.

еребряная печатка с черным фианитом

Срібна печатка — це модна прикраса, яке дасть можливість чоловікові виглядати стильно й елегантно. У той же час, у аксесуара багатовікова історія, це означає, що навіть через роки носіння він буде доречний як в офісі, так і на неформальних заходах. Купити ювелірний виріб може кожен. Молодим хлопцям, а також діловим людям, що дотримуються дрес-кода, рекомендується звернути увагу на мінімалістичні моделі. Сувора геометрія ліній, відсутність інкрустації — лаконічні моделі будуть доречні в будь-якій ситуації і під будь-який костюм. На дорослих чоловіках відмінно виглядають громіздкі персні з дорогими каменями, в ідеалі — з діамантами. Прикраси підкреслять положення в суспільстві свого власника і стануть завершальним штрихом образу. Якщо ви обираєте аксесуар на подарунок, враховуйте вік, рід діяльності і стиль одягу одержувача.

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
15 комментариев
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну