УКР РУС
Всі новини

Денис Беринчик – виходи на ринг, відео дивитися онлайн

У четвер, 8-го жовтня, український володар поясу інтерконтинентального чемпіона світу за версією WBO в легкій вазі Денис Берінчик проведе черговий бій. Непереможний Бернічик проведе третій захист титулу проти Віорела Сіміона. Однією з особливостей Берінчика є те, що під кожен бій він підбирає особливий образ. Спорт 24 згадує, у яких образах Денис виходив у ринг.
1Гладіатор
2На мотоциклі
3Козак
4В'язень
5Олімпійський ведмідь
6Козак на коні
7Супер Маріо
8Відвідувач лазні
9Вихід у клітці з ланцюгами
Гладіатор

12 грудня 2015 року у своєму третьому поєдинку на професійному ринзі Берічник переміг Дьєрді Міжеї. Українець переміг рішенням суддів. На цей бій Берінчик вийшов у образі гладіатора. Про це повідомляє 24 канал.




На мотоциклі

12 листопада 2016 року в Льодовому палаці торговельно-розважального центру "Термінал" у Броварах Денис переміг іспанця Хуана Окуру. Бій пройшов всю дистанцію (8 раундів) і завершився перемогою українця за очками. На цей бій Берінчик виїхав на мотоциклі.



Козак

23 квітня 2016 року на бій проти аргентинця Еміліано Мартіна Гарсії вийшов у козацькому вбранні. Разом з Денисом в національному одязі були і його помічники, також одягнені в шаровари і вишиванки. Супроводжував Беринчика інший відомий боксер, Олександр Усик, який вбрався отаманом і озброївся булавою.




В'язень

16 вересня 2017 року на бій проти Ісмаеля Гарсії Берінчик вийшов у образі в'язня. Він був у ланцюгах, а його супроводжувала "озброєна охорона". Так боксер вирішив згадати свою молодість, де в нього були проблеми із законом.





Олімпійський ведмідь

16 грудня 2017 року в Броварах Денис отримав шанс завоювати перший в професійній кар'єрі титул. Суперником Берінчика став філіпінський боксер Аллан Валлеспін. Бій завершився у шостому раунді десятираундового поєдинку нокаутом у виконанні українця. На бій Берінчик вийшов у образі олімпійського ведмедя.




Козак на коні

23 червня 2018 року Берінчик захищав свій чемпіонський пояс проти Хосе Луїса Прієто. На цей бій українець не вийшов, а виїхав на коні та в козацькому вбранні. І переміг. Бій завершився після п'ятого раунду десятираундового поєдинку відмовою колумбійця продовжувати бій.




Супер Маріо

На бій проти філіппінця Росекі Крістобаля за вакантний титул WBO International 22 грудня 2018 року українець вийшов у костюмі героя відеоігор 90-х Супер Маріо. А по дорозі на ринг він перестрибував гриби і бився з черепахами – все як в легендарній грі. Бій завершився на 20-тій секунді сьомого раунду технічним нокаутом у виконанні українця.



Відвідувач лазні

20 квітня 2019 року на бій проти японця Ніхіто Аракави (32-6-2, 18 КО) українець вийшов в образі відвідувача лазні. Дениса винесли на спеціальній ноші, побиваючи банними віниками. Після цього боксер стрибнув у імпровізовану бочку з холодною водою.



Вихід у клітці з ланцюгами

5 жовтня 2019 року Берінчика вивезли на бій проти представника Мексики Патріціо Лопеса Морено у клітці. Денис був закутий ланцюгами та мав маску на обличчі. Згодом з українця зняли ланцюги, після чого він зайшов у ринг. Поєдинок проти Морено завершився перемогою Дениса рішенням суддів.



[media=https://www.instagram.com/p/B3P-hDyhEx-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading]

Денис Берінчик – відео кращих виходів у ринг

Джерело: 24tv.ua

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну