УКР РУС
» » Land Rover вивів на ринок нові модифікації Defender: гібрид, дизель, короткобазну модель, "комерційний фургон"
Всі новини

Land Rover вивів на ринок нові модифікації Defender: гібрид, дизель, короткобазну модель, "комерційний фургон"

Defender тепер має вдосконалені нові силові агрегати, нові виконання моделі та більше опцій, аби зробити його більш привабливим для широкого кола споживачів.

Land Rover Defender отримав плагін-гібридну версію, новий шестициліндровий дизельний мотор, версії X-Dynamic та Hard Top.

Черговий реліз від британського автовиробника виявився багатим на цікаві оновлення. Наприклад, потужний 404-сильний гібрид з 2-літровим бензиновим мотором, котрий здатен їздити на чистій електроенергії та споживає у комбінованому режимі лише 3,3 літри бензину на 100 км. Приємна звістка є й для тих, хто чекав на вихід тридверної моделі “Дефендер”. Коротко про всі оновлення для Defender 2021 модельного року:

Перший плагін-гібрид Defender: новий Defender P400e – найпотужніший та найекономічніший з-поміж Defender нового покоління. P400e має 404 к.с., 0-100 км/год за 5,4 секунди, викиди CO2 у 74 г/км.

Рух в електричному режимі: електродвигун забезпечує миттєвий крутний момент, а батарея забезпечує до 45 кілометрів пробігу на самій лише електроенергії.


Новий дизельний двигун Ingenium: технологічний і тихий дизельний двигун R6 доступний у трьох виконаннях з різною потужністю: D200, D250 та D300. Останній забезпечує чудовий крутний момент, економію пального та відповідає нормам викидів Eu6d-Final та RDE2.


Defender Hard Top: витривалий комерційний Defender, доступний в обох типах кузову – 90 та 110, з діапазоном дизельних двигунів Ingenium та практичним, довговічим вантажним відсіком.

Defender X-Dynamic: проміжна версія між моделями Defender та Defender X. Виконання X-Dynamic відрізняється жорстким зовнішнім дизайном та унікальним оздобленням інтер’єру.

Land Rover вивів на ринок нові модифікації Defender: гібрид, дизель, короткобазну модель, "комерційний фургон"






















Фото: Land Rover Defender 2021 / Land Rover

Інтелектуальний повний привід: Defender – це перший Land Rover з інтелектуальною системою повного приводу, яка пропонується і для автомобілів з шестициліндровими дизелями.

Defender 90: тридверна версія може похвалитися вражаючими можливостями та передовими технологіями на компактній колісній базі, здатна вмістити шість осіб і доступна для замовлення вже зараз.


Вже у продажу: Defender 90 Hard Top у Британії коштує від 35 820 фунтів стерлінгів (без ПДВ), модель 110 Hard Top оцінюється мінімум у 43 012 фунтів стерлінгів (без ПДВ). Пасажирські моделі Defender 90 коштують від 43 625 фунтів стерлінгів, а Defender 110 – від 45 640 фунтів.

Джерело: auto.24tv.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну