УКР РУС
» » "Старший син – у комі": лікарі розповіли, в якому стані Микола Кулеба та його сини після аварії – включення
Всі новини

"Старший син – у комі": лікарі розповіли, в якому стані Микола Кулеба та його сини після аварії – включення

Син Уповноваженого президента з прав людини Миколи Кулеби, який напередодні потрапив у ДТП, нині у лікарні "Охматдит". Про це кореспонденту "5 каналу" Валерії Паленко розповів знайомий родини.

У лікарні коментувати стан 10-річного Єлисея Кулеби відмовилися. Там зазначили: оприлюднять інформацію лише за письмової згоди батьків. Дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні у Чабанах на Київщині. На перехресті зіштовхнувся легковик T з вантажним мікроавтобусом. За кермом тойоти був Микола Кулеба, він їхав із двома синами. Загалом в автопригоді постраждали четверо осіб. Окрім Миколи Кулеби з дітьми, у лікарні також водій буса. За попередніми даними, його життю нічого не загрожує. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху. Машини забрали на штрафмайданчик для проведення експертиз.


Іще один, старший син Миколи Кулеби перебуває в лікарні "Феофанія". Про стан його здоров'я розпитаємо у кореспондента "5 каналу" Мирослава Солонара.

Уповноважений Президента з прав людини Миколи Кулеба перебуває у стані середньої тяжкості, стан його старшого сина - Тимофія медики розцінюють як тяжкий.

Він у комі. Про це розповів головний лікар клінічної лікарні "Феофанія" Ігор Семенів. Відучора Микола Кулеба разом із 19-річним сином перебувають у реанімації медзакладу. За словами головного лікаря, стан Миколи Кулеби стабілізували. Він уже не потребує інтенсивної терапії, однак має бути на спостереженні у медиків. Тимофій і надалі перебуватиме у реанімації.

Головний лікар клінічної лікарні "Феофанія" Ігор Семенів розповів: "Стан  на сьогодні задовільний, планується переведення в загальне відділення з інтенсивної терапії. Син буде знаходитися надалі в інтерсивному відділенні, будуть проводитися певно діагностичні обстеження. Вводяться медикаменти для того, аби знеболити: певна седація, тому є певний стан, який кваліфікується, як кома, але без сумніву ознаки свідомості також є".

Як повідомляв 5.UA, 24 листопада близько 14:00 Микола Кулеба разом із двома синами 10 та 19 років потрапив у ДТП на Одеській трасі біля селища Чабани Київської області. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 "порушення правил безпеки дорожнього руху" КК України.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну