УКР РУС
» » Пікантне листування Яременка: Супрун заговорила про легалізацію проституції
Всі новини

Пікантне листування Яременка: Супрун заговорила про легалізацію проституції

Колишня в.о. глави МОЗ Уляна Супрун заявила, що скандал навколо інтимного листування нардепа Богдана Яременка – хороша можливість порушити питання легалізації проституції. Відповідний пост опублікований на її сторінці в Facebook.

"Вчора ми всі стали свідками того, що голова комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва, серед іншого, точно не вміє робити дві речі – берегти таємниці та говорити чесно без примусу. Але цей кейс став гарною нагодою актуалізувати для українського суспільства питання щодо легалізації секс-роботи", – написала Супрун.

Вона висловила переконання, що "надання секс-послуг нікуди не зникне" і детально висвітлила ті проблеми, які несе робота секс-індустрії "в тіні". Зокрема, Супрун розказала про ризики для життя і здоров’я секс-працівників, діяльність яких не регулюється державою. Серед них – висока ймовірність стати жертвою фізичного або сексуального насильства, захворіти ВІЛ або іншими захворюваннями, що передаються статевим шляхом.

Супрун також написала, що їй шкода, що сьогодні народні депутати фігурують у контексті, пов’язаному з проституцією, не в тих випадках, коли йдеться про пошуки шляхів виведення секс-працівників "з тіні".

"Сумно, що "народні депутати" і "проституція" в Україні з’являються в заголовках медіа у будь-яких комбінаціях, окрім серйозного здорового діалогу про те, як вивести з тіні ще одну сферу. Намагатись ігнорувати чи зміщувати фокус з цієї проблеми працює у масштабах держави так само шкідливо, як і спроби народного обранця виправдатись замість того, щоби визнати факти. Було б добре, якби можна було накласти табу на тупість і недалекоглядність, але, на жаль, у політиці так не працює", – підсумувала вона.

Як повідомляв 5.UA, народний депутат від президентської партії Богдан Яременко опинився в центрі скандалу. Журналісти зняли його листування в онлайн-мережі знайомств, де він нібито спілкувався з "дамою легкої поведінки" – домовлявся про зустріч і дізнавався ціни за послуги. Після того, як фотографії листування депутата потрапили у відкритий доступ, він заявив, що спеціально влаштував таку провокацію, а пізніше вибачився за свій вчинок.

Прокоментував цей випадок і фігурант іншого скандалу в Раді, народний депутат фракції "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива, який заявив, що мало місце замовлення секс-послуг і це повинна розслідувати поліція. Нагадаємо, що поведінка в Раді самого Киви надихнула Уляну Супрун розповісти про можливі проблеми з мастурбацією.

Джерело: 5.ua
Если вы заметили ошибку в тексте, выделите его и нажимите Ctrl+Enter
Информация
Комментировать статьи на сайте возможно только в течении {days} дней со дня публикации.
Опрос
За яку партію Ви проголосуєте, якби парламентські вибори відбулися найближчої неділі?
Дуейн Джонсон подарував ще один автомобіль
Девід Бекхем показав свою нову іграшку – створену спеціально для нього Maserati MC20 Fuoriserie Edition
Олександр Усик познайомився з найдорожчими автомобілями сучасності
Ілон Маск став "Людиною року" за версією журналу Time
Уилл Смит признался, что хотел уйти из жизни из-за домашнего насилия в семье
Мультимедіа
Білоруський КГБівець розговорився в українському полоні: цікаві факти
МІЛЬЙОННА БОТОФЕРМА ПОРОШЕНКА: як росіянин створив для «гетьмана» систему поширення фейків та зради (Відео)
Росія набирає в свою армію прихильників нацизму
Пленных в Попасной приказано убить (Перехоплення)
Російський загарбник залишив передсмертне послання рідному брату: закликає не їхати на війну в Україну